Πέμπτη , 18 Ιούλιος 2024

Σπύρος Ζαννιάς: Η Τράπεζα Αττικής και η ΟΤΟΕ κοντά στον Ελληνικό Αθλητισμό και την Ελληνική Νεολαία

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή των εργαζομένων της τράπεζας Αττικής.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν η Πρωταθλήτρια του Τένις Δήμητρα Παύλου και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Ιστιοπλοΐας Δημήτρης Τασιός.

Παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος της Ο.Τ.Ο.Ε. κ. Σταύρος Κούκος, ο Πρόεδρος του ΤΑΠΙΛΤΑΤ κ. Πετράκης, τα Μέλη του Δ.Σ της Τράπεζας κα Ζαχαρούλα Παπαθεοδώρου και ο κ. Σταύρος Παπαγιαννόπουλος, το Μέλος του Δ.Σ. του ΤΜΕΔΕ κ. Ξενοφών Καρκαντζός, ο Διευθύνων Σύμβουλος Της Attica Finance κ. Αλέξανδρος Πουλαρίκας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας και Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς , το Μέλος της Διοίκησης της ΟΤΟΕ και Ταμίας της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Κωνσταντίνος Γιακουμής και η μεγάλη αθλήτρια του Τένις Αγγελική Κανελλοπούλου.

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Τράπεζας Αττικής κ. Αθανάσιος Σταθόπουλος και τα Μέλη του Δ.Σ.

Εντύπωση σε όλους τους παρισταμένους έκανε η άριστη και ζεστή διοργάνωση της εκδήλωσης, σε μια αίθουσα γεμάτη παιδιά και τους γονείς τους, όπου ο οικοδεσπότης κ. Αθανάσιος Σταθόπουλος παρέδωσε μαθήματα φιλοξενίας και αγάπης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Τις βραβεύσεις έκαναν οι Αθανάσιος Σταθόπουλος, Σπύρος Ζαννιάς, Κώστας Γιακουμής και η Αγγελική Κανελλοπούλου.

Το Γραφείου τύπου

  

Διαβάστε Επίσης

ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ & ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ ( ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες εισακτέων και απορριπτέων για τη Σχολή Προπονητών Αντισφαίρισης , Τοιχοσφαίρισης και …