Σάββατο , 15 Ιούνιος 2024

Σπύρος Ζαννιάς: «Ο Δήμος Πετρούπολης και ο Δήμαρχος Ευάγγελος Σίμος κοντά στο Τένις»

Την προσεχή Τρίτη (16/04) θα ξεκινήσει στην Πετρούπολη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις U16 που θα ολοκληρωθεί στις 25 Απριλίου, με την συμμετοχή περισσοτέρων από 300 κοριτσιών και αγοριών.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τένις Σπύρος Ζαννιάς δήλωσε σχετικά:

  «Φίλες και Φίλοι,

Ο Δήμος Πετρούπολης κάθε μέρα προσπαθεί να είναι επίκαιρος σε σχέση με τις Αθλητικές του Εγκαταστάσεις και πάντα με γνώμονα ότι, ο Αθλητισμός είναι «Κοινωνικό Αγαθό».

 Δεν θα ξεχάσω το 1996, όταν συναντήθηκα σαν Διευθυντής Συντονιστής του ΟΣΚ με τον τότε Δήμαρχο κ. Γιώργο Γιώγο το ενδιαφέρον του για τον Αθλητισμό και θα πρέπει να τονίσω ότι, οι Εγκαταστάσεις του Τένις στην Πετρούπολη κατασκευάστηκαν σε χρόνο «μηδέν».

 Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. και ολόκληρης της Οικογένειας του Ελληνικού Τένις, θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πετρούπολης κ. Ευάγγελο Σίμο για την φιλοξενία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κάτω των 16 ετών και να ευχηθώ στο δυναμικό Σωματείο μας Όμιλο Αντισφαίρισης Πετρούπολης άλλη μια επιτυχημένη Διοργάνωση.

Στους Αθλήτριες και Αθλητές που συμμετέχουν ευχόμαστε καλούς Αγώνες».

 Για την διοργάνωση μίλησε και ο Δήμαρχος Πετρούπολης Ευάγγελος Σίμος:

  « Φίλες και  Φίλοι,

Με ιδιαίτερη  χαρά  σας καλωσορίζουμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης,  που θα διεξαχθεί στη πόλη  μας από τις 16 έως τις 24 Απριλίου και θα πάρουν μέρος  πάνω από 300 παιδιά, αγόρια και  κορίτσια , ηλικίας  16 ετών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις δημοτικές  εγκαταστάσεις του Άλσους  Αγίου Δημητρίου, που διαθέτει συνολικά 6 γήπεδα αντισφαίρισης.

 Είναι  ιδιαίτερη τιμή  για εμάς  η φιλοξενία των  συγκεκριμένων αγώνων καθώς η  ανάδειξη του Αθλητισμού  αποτελεί για τη Δημοτική Αρχή  βασική  προτεραιότητα. Προσπαθούμε διαρκώς  να βελτιώνουμε και να  αναβαθμίζουμε  τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας, προκειμένου να στηρίζουμε μεγάλες αθλητικές  διοργανώσεις σαν αυτή. Αξίζει  να αναφερθούμε στον Όμιλο  Αντισφαίρισης Πετρούπολης (Ο.Α.Π.) και τη τεραστία συμβολή του στη διοργάνωση των αγώνων και τη συντήρηση των γηπέδων.

 Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους συμμετέχοντες και καλή διοργάνωση».

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΦΟΑ

12/04/2019

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Open Ανδρών ΠΑΥΛΕΙΑ 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη για το Open Ανδρών Παύλεια 2024 Για να δείτε την …