Πέμπτη , 7 Δεκέμβριος 2023

Σπύρος Ζαννιάς: «Ο Αθλητισμός είναι βασική τροφή και όχι επιδόρπιο»

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Αντισφαίρισης μαθητών και μαθητριών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. Συνολικά αγωνίστηκαν 231 μαθητές και μαθήτριες, από 16 έως 18 ετών, από όλη την Ελλάδα, αριθμός ρεκόρ για τα τενιστικά δρώμενα.

Η άψογη συνεργασία της Ε.Φ.Ο.Α με την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Α΄ Αθήνας έφεραν αυτό το άρτιο αποτέλεσμα, τόσο από πλευράς διοργάνωσης, όσο και συμμετοχής αθλητών.

Η συμβολή του Υπουργείου Παιδείας στους σχολικούς αγώνες είναι πολύτιμη. Οι καθηγητές της Ομάδας Φυσικής Αγωγής Α’ Αθήνας, Κυριακίδου Σοφία, Δικαστόπουλος Τάσος, Αγγελή Χριστιάνα, Μπισμπίκη Σωτηρία σε συνεργασία με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ε.Φ.Ο.Α. Σγούρο Ιορδάνη, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Ηλιούπολης Σκαμπαρδώνη Γιώργο και τους εργαζόμενους στην Ε.Φ.Ο.Α. και στον Α.Ο.Α.Η., έδωσαν το παράδειγμα άψογης συνεργασίας στο πνεύμα του Σχολικού Αθλητισμού.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. ευχαριστώ το Υπουργείο Παιδείας, την Γ.Γ.Α. και όλους τους εργαζόμενους, για την άψογη διοργάνωση του Σχολικού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης. Οι μαθητές συμμετέχουν με βασική αρχή το «Ευ Αγωνίζεσθαι» και αποδεικνύουν ότι ο Αθλητισμός είναι βασική τροφή και όχι επιδόρπιο. Δίνουν τις μάχες τους στα θρανία και στα γήπεδα σε συνεργασία με τους δασκάλους τους και κερδίζουν τη ζωή τους. Τους ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ.»

Για να δείτε τα τελικά αποτελέσματα του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης πατήστε στους αντίστοιχους συνδέσμους του πίνακα:

Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης
Αποτελέσματα 8/4/2016
ΑΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΜΙΚΤΑ
 ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ  ΜΙΚΤΑ
 ΔΙΠΛΟ  ΔΙΠΛΟ  –

Παρακάτω παραθέτουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες:

2016_Πανελλήνιο_Σχολικό_Πρωτάθλημα_τελικοί_Κ_D

2016_Πανελλήνιο_Σχολικό_Πρωτάθλημα_τελικοί1

2016_Πανελλήνιο_Σχολικό_Πρωτάθλημα_τελικοί_Καπίρης

2016_Πανελλήνιο_Σχολικό_Πρωτάθλημα_τελικοί_Χάρσουλα_Μτσεντλιντζέ

2016_Πανελλήνιο_Σχολικό_Πρωτάθλημα_τελικοί_Καρπούζη_Καπίρης

2016_Πανελλήνιο_Σχολικό_Πρωτάθλημα_τελικοί_Καρπούζη

2016_Πανελλήνιο_Σχολικό_Πρωτάθλημα_τελικοί_Αντωνάκη_Τόλη-Κλειώ

2016_Πανελλήνιο_Σχολικό_Πρωτάθλημα_τελικοί_Αντωνάκη_Κουδούνας

Διαβάστε Επίσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Α., με την από 21.11.2023 απόφασή του, καλεί τα Σωματεία – …