Τετάρτη , 10 Αύγουστος 2022

Σπύρος Ζαννιάς: «Χρόνια Πολλά σε όλες και σε όλους»

«Αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ τις σκέψεις μου όταν, εδώ και καιρό, οι μεγάλοι γύρω μας θέλουν να μας κάνουν τρόφιμους σε ένα οικουμενικό ξενοδοχείο. Ξέχασαν πως είναι θνητοί κι αυτοί. Χρειάστηκε μια πανδημία για να το θυμηθούν και να ανησυχήσουν, τρόφιμοι τώρα κι αυτοί στο ίδιο ξενοδοχείο.

Εμείς, όπως λέει ο Εθνικός μας Ποιητής «Μοναχή το δρόμο επήρες, εξανάλθες μοναχή» συνεχίζουμε υπομονετικά το δρόμο μας, μέσα στη μοναδική φυσική προίκα της Πατρίδας μας, δυνατοί και ίσοι με όλους.

Χθες αναβλήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο. Μπροστά στην ανθρώπινη ζωή δεν μέτρησαν τα δισεκατομμύρια που χάνονται. Σωστή απόφαση, δεν έπρεπε να καθυστερήσει άλλο. Για μια φορά ακόμη ο Αθλητισμός ανάδειξε τους Νικητές με σεμνότητα και Πολιτισμό. Για το 2020, δεν υπάρχουν βάθρα γι’ αυτούς που πρωτοστάτησαν στην αναβολή και έστειλαν τα μηνύματά τους για την προστασία της Δημόσιας Υγείας. Για τους Αθλητές από όλα τα σημεία της γης. Ανάμεσά τους και οι δικοί μας Πρωταθλητές, όπως η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Μαρία Σάκκαρη και πολλοί άλλοι.

Η Οικογένεια του Ελληνικού Τένις  χαίρεται  σήμερα με τα παιδιά της την Εθνική Γιορτή, με σεβασμό στους θεσμούς και  πράττει  πειθαρχημένη, ακολουθώντας συνειδητά  με υπομονή, όλα όσα χρειάζονται για να βγούμε από το προσωρινό αδιέξοδο.

Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους! Σπύρος Ζαννιάς»

Διαβάστε Επίσης

Ολοκλήρωση Υποβολής Αίτησης Σωματείων για το Μητρώο 2022

Σας υπενθυμίζουμε ότι μέχρι 31/07/2022 θα πρέπει τα εγγεγραμμένα στο Μητρώο σωματεία να υποβάλλουν ολοκληρωμένη …