Παρασκευή , 12 Απρίλιος 2024

Squash: Ενημερωτική Συνάντηση των Σωματείων της Tοιχοσφαίρισης με τον Πρόεδρο & τον Έφορο Αγωνιστικού της Ε.Φ.Ο.Α.

Κατόπιν κοινού αιτήματος των Σωματείων της Τοιχοσφαίρισης πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η 1η ενημερωτική συνάντηση των Εκπροσώπων των Σωματείων του αθλήματος  με τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Σταματιάδη και τον Έφορο Αγωνιστικού της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Γιάννη Αθαναηλίδη.

Συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα θέματα της Ελληνικής Τοιχοσφαίρισης,  οι προτεραιότητες και οι άμεσοι στόχοι του αθλήματος που θα τεθούν για έγκριση στο επόμενο Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α κ. Δημήτρης Σταματιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

¨ Η Ε.Φ.Ο.Α. είναι μια μεγάλη και υγιής Ομοσπονδία στην οποία εκτός από το Τένις ανήκουν και άλλα αθλήματα τα οποία έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες – ανάγκες και ήδη αναπτύσσουν αξιόλογη δυναμική.

Η Ελληνική Τοιχοσφαίριση,  η οποία αποτελεί και Ιδρυτικό Mέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Squash τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου. Με τη μοριοδότηση των αθλητών και τη Σωματειακή πλέον  δομή του  το άθλημα βρίσκεται στην αφετηρία για μια αλματώδη ανάπτυξη.

Η Ε.Φ.Ο.Α. θα συνεργαστεί με όλα τα Σωματεία και τους ανθρώπους του αθλήματος για την περαιτέρω ανάπτυξη και διάδοση της Τοιχοσφαίρισης στο χώρο του Ελληνικού Αθλητισμού.¨

Από την ΕΦΟΑ

Διαβάστε Επίσης

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Αντισφαίρισης σχολικού έτους 2023-2024: Τελικές Λίστες Συμμετοχών

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α οι τελικές λίστες του σχολικού πρωταθλήματος 2024 Για να δείτε τις …