Κυριακή , 21 Ιούλιος 2024

ΣΤ΄ Ένωση: Ημερίδα Καθηγητών Φυσικής Αγωγής στην Καλαμάτα

Ημερίδα στην Καλαμάτα για τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας

 Η  Στ΄  Ένωση  Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου συνεχίζοντας τις ημερίδες στις μεγάλες πόλεις της περιοχής της διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Καλαμάτας τη Παρασκευή 13/1/2017 ημερίδα με θέμα

«Η Διδακτική της Αντισφαίρισης στην Α/βάθμια και Β/βάθμια Εκπαίδευση: Σύγχρονες Διδακτικές Προσεγγίσεις».

Η διοργάνωση της ημερίδας έγινε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας. Η παρουσίαση του θέματος έγινε από τον Tutor της Στ΄  Ένωσης καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή της Α.Ε.Κ. Τρίπολης κ. Παπαδόπουλο Γιώργο. Στο τέλος της ημερίδας παραδόθηκε από την Ένωση στον υπεύθυνο του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας τενιστικό υλικό (ρακέτες και μπάλες) για να διανεμηθεί στα σχολεία που θα ασχοληθούν με το πρόγραμμα της Διδακτικής της Αντισφαίρισης.

Η αθρόα συμμετοχή των καθηγητών Φυσικής Αγωγής της πόλης της Καλαμάτας (55 περίπου καθηγητές) και το ενδιαφέρον των περισσότερων να ασχοληθούν με το αντικείμενο του τένις στα σχολεία που υπηρετούν καταδεικνύει την επιτυχία της ημερίδας.

Το Δ.Σ. της Στ’ Ένωσης επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του κατά πρώτον στον κ. Παπαδόπουλο Γιώργο, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια όποτε του ζητηθεί, παρουσιάζει αφιλοκερδώς το παραπάνω πρόγραμμα.

Επίσης ευχαριστούμε το Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας-Αργολίδας κ. Στυλιανίδη Χριστόδουλο και τον Υπεύθυνο του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας κ. Αγγελόπουλο Χάρη για τη συνεργασία και τη συμβολή τους στην επιτυχία της ημερίδας.

Τέλος ευχαριστούμε τον Ο.Α. Καλαμάτας για τη διάθεση των κτιριακών εγκαταστάσεων για την πραγματοποίηση της ημερίδας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Λουκάτος Λουκάς

 

 

Διαβάστε Επίσης

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ Δ.Ο.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΑ

ΤΙΜΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ (1) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ Superior με διπλό κρεβάτι: 120€ Μονόκλινο: 93€ …