Πέμπτη , 25 Ιούλιος 2024

Στη Μνήμη του Κώστα Χατζή

Πρόσφατα έφυγε πολύ πρόωρα και τελείως ξαφνικά ο Προέδρος της Αθλητικής Ένωσης Πόρτο Ράφτη, Σωματείου-Μέλους της Ομοσπονδίας μας, Κώστας Χατζής.

Για εμάς πολύτιμος φίλος, πανάξιος οικογενειάρχης και υπόδειγμα Έλληνα πολίτη. Έφυγε ένας πολύτιμος συνεργάτης μας, που εδώ και πολλά χρόνια, καθημερινά αγωνιζόταν εθελοντικά, άκοπα, με ιδέες και όραμα, με πλήρη ανιδιοτέλεια και συναίσθηση του καθήκοντος, για την απρόσκοπτη πορεία και ανάπτυξη όχι μόνο του Σωματείου του αλλά και του Ελληνικού Τένις.

Ο Κώστας Χατζής γρήγορα ξεπέρασε τα στενά όρια του Δήμου Μαρκοπούλου και έγινε γνωστός Πανελλαδικά για το ήθος του, την εργατικότητά του και τις ιδέες του σε ολόκληρη την οικογένεια του τένις. Με το ελεύθερο και ανεξάρτητο πνεύμα του ξεχώρισε  σαν άνθρωπος και πάντα ήταν ευχάριστη και παραγωγική η συνεργασία μαζί του.

Ο επί 12ετίας πολύτιμος συνεργάτης και από το 2011 πρόεδρος της Αθλητικής Ενωσης Πόρτο Ράφτη (Α.Ε.ΠΟ.Ρ) Κώστας Χατζής δεν είναι πια κοντά μας.

Οι συνεργάτες και οι φίλοι του τον αποχαιρετούμε, κρατώντας στη μνήμη μας τις όμορφες και δημιουργικές στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί του.

Ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Ζαννιάς και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει Φίλε Κώστα.

 

Διαβάστε Επίσης

Ζωντανά σε Live Streaming

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, Στο παρακάτω link μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά σε Live Streaming την …