Σάββατο , 20 Ιούλιος 2024

Στην Ελλάδα τα Ευρωπαϊκά Μπιτς Τένις Ανδρών, Γυναικών, Juniors 2019 και 2020

Επιτυχία των Προέδρων Ελλάδας – Βουλγαρίας Σπ. Ζαννιά – Στ. Τσβέτκοφ

Σημαντική επιτυχία για το Ελληνικό και το Βουλγαρικό Μπιτς Τένις. Η ΤΕ και η ITF ανέθεσε και επισήμως στην ΕΦΟΑ και στην BTF την διοργάνωση των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Μπιτς Τένις Ανδρών – Γυναικών και Juniors για το 2019-2022.

Τα έτη 2019 & 2020 θα διοργανωθούν στην Ελλάδα ενώ τα δύο επόμενα 2021-2022 θα διοργανωθούν στη Βουλγαρία.

Η ανάθεση των τεσσάρων διοργανώσεων έρχεται ως επιστέγασμα της στενής συνεργασίας των Ομοσπονδιών Ελλάδας και Βουλγαρίας, όπως αυτή ανακοινώθηκε και την περασμένη Δευτέρα (12/11) στην κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στον ΟΑΑ, οι κ.κ. Σπύρος Ζαννιάς και Στέφαν Τσβέτκοφ, παρουσία και του Γκόραν Τζόκοβιτς.

 «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η ΤΕ και η IΤF δείχνουν έμπρακτα την αναγνώριση στο σημαντικό έργο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τένις και της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Τένις για  την σημαντική ανάπτυξη που έχει το Τένις στις χώρες μας. Παράλληλα η επίσημη ανακοίνωση ανάθεσης των 4 διοργανώσεων έρχεται ως επιστέγασμα μιας σημαντικής συνεργασίας που έχουμε ξεκινήσει και υλοποιούμε με τις χώρες των Βαλκανίων και στην συγκεκριμένη περίπτωση με τις αδελφές χώρες Βουλγαρία και Σερβία», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ Σπύρος Ζαννιάς.

Ο Πρόεδρος της BFT Στέφαν Τσβέτκοφ δήλωσε: «Η συνεργασία των Βαλκανικών χωρών έχει μεγάλη σημασία σε όλους του τομείς και ιδιαίτερα στον Αθλητισμό. Το Τένις πρωτοστατεί στην Βαλκανική και με την συνεργασία όλων μας θα μεγαλουργήσει»

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπιτς Τένις 2019 θα διεξαχθεί στην Κρήτη, τον Σεπτέμβριο (02-08/09/2019), στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Lyttos Beach, στην Χερσόνησο, με τη μεγάλη επένδυση, για το Τένις, που έχει υλοποιήσει ο επιχειρηματίας Παντελής Σαπουνάκης.  Στις 02/09/2019 θα γίνει το sign in  και την 08-09/2019 θα γίνουν οι απονομές.

Κυριαρχία των Ιταλών στο Ευρωπαϊκό της Λετονίας 2018

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπιτς Τένις του 2018 διεξήχθη στην Τζουλμάρα της Λετονία από τις 12 έως τις 15 Ιουλίου η Ιταλία ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια. Νικητές στο διπλό ανδρών ήταν οι Γάλλοι, Mathieu Guegano και Theo Irigaray, στο διπλό των γυναικών οι Ιταλίδες, Sofia Cimatti και FlaminiaDaina (δεύτερος συνεχόμενος ευρωπαϊκός τίτλος, χωρίς να χάσουν σετ σε τέσσερις μέρες), ενώ στο μεικτό επικράτησαν οι Michele Cappelletti και Giulia Gasparni από την Ιταλία.

Στην κατηγορία των τζούνιορς, νικητές στα διπλά των αγοριών ήταν οι Ιταλοί, Giacomo Gabellini και Andrea Nuti, στα διπλά των κοριτσιών οι Ιταλίδες, Greta Giusti και Giulia Trippa και στα μεικτά οι Riccardo Maneti και Camilla Spadoni, επίσης από την Ιταλία.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε Επίσης

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ Δ.Ο.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΑ

ΤΙΜΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ (1) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ Superior με διπλό κρεβάτι: 120€ Μονόκλινο: 93€ …