Σάββατο , 2 Δεκέμβριος 2023

Street Tennis στην Πάτρα – Φωτογραφίες

 Τη  Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, ημέρα αφιερωμένη στο σχολικό αθλητισμό, διοργανώθηκε στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας το event  “ Street Tennis for Kids”.

Tην εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Στ’ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου, και οι Όμιλοι  Α.Ε.Τ. ΝΙΚΗ Πατρών, Ο.Α. Ρίου και Χρυσός Ο.Α.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η πρωταθλήτρια του τένις Λένα Δανιηλίδου.

Μικρά γήπεδα τένις στήθηκαν στο  χώρο της πλατείας Γεωργίου από τους προπονητές των Ομίλων και περισσότεροι  από 600 μαθητές δημοτικών σχολείων της Πάτρας προσήλθαν διαδοχικά και γνώρισαν από κοντά το άθλημα του τένις.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν παιχνίδια με κώνους, στεφάνια και μπάλες και να ανταλλάξουν μπαλιές με τους προπονητές των Ομίλων, κάνοντας μια πρώτη γνωριμία με το τένις.

Η παρουσία και η συμμετοχή της Λένας Δανιηλίδου έδωσε μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση καθώς οι μικροί μαθητές αντάλλαξαν μπαλιές με την πρωταθλήτρια, φωτογραφήθηκαν μαζί της και ένιωσαν τη χαρά της άθλησης που προσφέρει το τένις.

 

 

Διαβάστε Επίσης

Παράταση Μετεγγραφών

Μετά από αιτήματα πολλών Σωματείων-Μελών, παρατείνεται μέχρι την 4η.12.2023, η προθεσμία μεταγραφών αθλητών/τριών. Παρακαλούνται τα …