Πέμπτη , 30 Μάι 2024

Συνάντηση προπονητών της Β΄ Ένωσης με τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Στάθη Ματσαρίδη

Δελτίο Τύπου Β΄ Ένωσης

Την Παρασκευή 4/12/2015 στα γραφεία του Αθλητικού Κέντρου Αντισφαίρισης Καλαμαριάς διεξήχθη η προγραμματισμένη συνάντηση των προπονητών ακαδημιών της Β΄ Ένωσης με τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Ματσαρίδη Στάθη.

Συμμετείχαν περίπου 40 προπονητές συλλόγων.
Τους αναλύθηκε το πλάνο δράσης του ομοσπονδιακού το έτος 2015 – 2016 στα δημοτικά σχολεία.

1. Συγκεκριμένα τους ζητήθηκε η συμμετοχή τους σε ημερίδες γνωριμίας μαθητών με το άθλημα της αντισφαίρισης στα κατά τόπους αθλητικά κέντρα και η ανταπόκριση τους ήταν θετική.

Εντοπίστηκαν τα προβλήματα (επάρκεια χώρου, απόστασης από τα σχολεία και μετακίνησης μαθητών, αθλητικού υλικού) και πιστεύουμε με καλή οργάνωση και προγραμματισμό μπορούν να διεξαχθούν πολλές ημερίδες.

2. Συζητήθηκε ακόμη η προσπάθεια για εμπλουτισμό των red-orange-green πρωταθλημάτων με σκοπό την αναβάθμιση για την προσέλκυση περισσοτέρων αθλητών με την μορφή των συν διοργανώσεων από όμορους συλλόγους.

3. Ακόμη η πρόταση της δοκιμαστικής Ε4 κατηγορίας είχε θετική ανταπόκριση, όπως και η διεξαγωγή ενός ομαδικού πρωταθλήματος (άνευ δελτίου και κάρτας) προετοιμασίας τους χειμερινούς μήνες σε μορφή όμοια με το διασυλλογικό της β΄ εθνικής κατηγορίας, αλλά με διαχωρισμό επιπέδων.

Καταγράφηκαν τα EMAIL των προπονητών και τους ζητήθηκε να αποστείλουν ηλεκτρονικώς τις προτάσεις τους και τα σχολεία που θα επιθυμούσαν να αποσταλεί πρόσκληση για τους περιπάτους.

Συγκεκριμένα, θα ήθελα να αναφέρω τις προτάσεις του Κ. Τριανταφυλλίδη για την διεξαγωγή των ανεπίσημων πρωταθλημάτων στις ημερομηνίες των Ε2 και την βοήθεια μετά από συνεννόηση προς τους αθλητές των προπονητών που δεν μπορούν να παρίστανται στα πρωταθλήματα red-orange-green λόγω του ότι είναι οι μόνοι που εργάζονται στις ακαδημίες ενός συλλόγου.

Οι οριστικές λήψεις αποφάσεων θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα στο site της Β΄ Ένωσης.

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Open U12 Kinder Trophy ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α η προκήρυξη του Open Αβαθμολόγητου Πρωταθλήματος κάτω των 12 ετών Kinder …