Τετάρτη , 17 Ιούλιος 2024

Συνεχίζει να πρωτοτυπεί η Ένωση Ομίλων Αντισφαίρισης της Η΄ Περιφέρειας

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 έκλεισε η αυλαία του OPEN MASTERS Τουρνουά Ανδρών – Γυναικών της Ένωσης μας με την ευγενική συμμετοχή του «Χαμόγελου του Παιδιού» για τις κατηγορίες Μονό Ανδρών και Γυναικών, Διπλό Ανδρών και Γυναικών και στο Μικτό Διπλό, με απόλυτη επιτυχία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του (ιστορικότερου Ομίλου της χώρας) Ο.Α. Αθηνών, με την συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών μας.

Μετά το Πανελλήνιο του 2012, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας ομόφωνα αποφάσισε να τιμήσει σε αυτήν την διοργάνωση, τα 20 χρόνια συνεχούς προσφοράς ενός πολύ γνωστού για το έργο του εθελοντικού οργανισμού μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, όπως είναι «το χαμόγελο του παιδιού».

2015_Η_ΕΝΩΣΗ_OPEN_Masters1

Η συμμετοχή «του Χαμόγελου του Παιδιού» σε αυτήν την διοργάνωση της Ένωσης μας, με την παρουσία του Προέδρου του κυρίου Κώστα  Γιαννόπουλου στις απονομές των επάθλων του Τελικού Μονού Ανδρών, σηματοδότησε την έναρξη μιας νέας συνεργασίας που στόχο έχει την μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση όλων μας στον εθελοντισμό μέσα από την διαχρονική συνέχεια που επιθυμούν και οι δύο πλευρές να έχουν, μέσα από ποικίλες δράσεις που από κοινού θα σχεδιαστούν.

Η εξαιρετική συνεργασία των εκπροσώπων των δύο Διοικητικών Συμβουλίων (Ομίλου και Ένωσης) συνετέλεσε ώστε όλη η διοργάνωση να εξελιχθεί με απόλυτη επιτυχία.

Τέλος, παρουσία πολλών προσκεκλημένων, όπως αυτές των κ.κ. Λέανδρου Ρακιντζή Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Σπύρου Ζαννιά Προέδρου της ΕΦΟΑ και αρκετών Προέδρων Αθλητικών Ομίλων, καθώς και των κ.κ. Γιάννη Χατζηπροδρόμου Προέδρου του Ο.Α. Αθηνών και Ευάγγελου Σουπιωνά μέλος του Δ.Σ. και Διευθυντή Αγώνων, έγιναν οι απονομές των επάθλων στους νικητές και  κλήρωση πολλών δώρων.

 

Διαβάστε Επίσης

Προκηρύξεις 4ου Ε1 30ης εβδομάδας 2024

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α. οι προκηρύξεις του 4ου Ε1 της 30ης εβδομάδας 2024 που θα …