Σάββατο , 18 Σεπτέμβριος 2021

Σχολή διαιτησίας Level 2 στο Ηράκλειο

Σχολή διαιτησίας Level 2 της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ITF) με την φιλοξενία της ΕΦΟΑ και των διοργανωτών των τουρνουά Hellenic Zeus Tennis Specialists, θα διεξαχθεί από 16 έως 20 Οκτωβρίου 2013 στο Ξενοδοχείο Lyttos Beach, που βρίσκεται στην περιοχή Ανάληψη (Ηράκλειο) Κρήτης.

Τα μαθήματα θα γίνουν σε αίθουσα του ξενοδοχείου και τα πρακτικά στα γήπεδα του Combined επαγγελματικού πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών, όπου οι συμμετέχοντες θα εξεταστούν στα προκριματικά σε διαιτησίες.

Η σχολή έχει δύο σκέλη: Αφορά Διαιτητές Καρέκλας με εγνωσμένη εμπειρία σε επαγγελματικούς αγώνες (με την επιτυχή παρακολούθηση παίρνουν το σήμα White Badge Chair Umpire) και επιδιαιτητές με εγνωσμένη και εκτεταμένη εμπειρία σε αγώνες (με την επιτυχή παρακολούθηση παίρνουν το σήμα White Badge Referee).

Διδάσκοντες δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα αλλά αναμένεται να είναι μόνιμα στελέχη της ITF με σήματα Gold στην διαιτησία και επιδιαιτησία.

Εκτιμάται ότι οι συμμετέχοντες θα είναι 25-30 διαιτητές-επιδιαιτητές από όλη την Ευρώπη.

Οι ενδιαφερόμενοι διαιτητές-επιδιαιτητές που έχουν την απαιτούμενη εμπειρία και θέλουν να συμμετέχουν, μπορούν να συμπληρώσουν τα παρακάτω έγγραφα και να τα στείλουν στην ΕΦΟΑ στο fax. 210-7563173 το αργότερο μέχρι τις 8 Αυγούστου.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επιβεβαιώσουν την παραλαβή των εγγράφων στο τηλ. 210-7563170.

(3) Level 2 Officiating School Application Personal Details

(4) Level 2 Officiating School Application Work Record

Διαβάστε Επίσης

Davis Cup 2021: Σπύρος Ζαννιάς για την Εθνική Ομάδα και τη Διοργάνωση

Ο Αλέξης Κωστάλας, θα παρουσιάσει την τελετή έναρξης του Davis Cup 2021, που θα διεξαχθεί …