
Θετικά μηνύματα και πολύτιμες εμπειρίες για την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Squash Division 3

Με σημαντικές εμπειρίες και θετικά αγωνιστικά δείγματα ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Ελλάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Squash Division 3, που διεξήχθη τον Απρίλιο του 2026 στο Λουξεμβούργο.
Η εθνική ομάδα ανδρών, με τους Harry Londy, Λεωνίδα Μπενοβία, Δημήτρη Δελάκη, Φάνη Ανδρικόπουλο και Χριστόφορο Φλωρόπουλο, κλήθηκε να αντιμετωπίσει υψηλού επιπέδου αντιπάλους, όπως η Ιταλία και η Σλοβενία, παρουσιάζοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο και μαχητικότητα σε όλες τις αναμετρήσεις της.
Αντίστοιχα, η εθνική ομάδα γυναικών, αποτελούμενη από τις Αθηνά Γασπαρινάτου, Θεοδώρα Παπαδοπούλου, Νεφέλη Μακρυκώστα και Δέσποινα Κοντάξη, στάθηκε επάξια απέναντι σε παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού squash, όπως η Μάλτα και η Κροατία, δίνοντας δυνατές και αμφίρροπες μάχες.
Παρά το γεγονός ότι οι ελληνικές ομάδες δεν κατάφεραν να καταλάβουν θέση στο βάθρο — με την Ουκρανία να επικρατεί στους άνδρες και τη Μάλτα στις γυναίκες — η παρουσία τους στο CK Sportcenter άφησε θετικές εντυπώσεις και σημαντικά αγωνιστικά οφέλη.
Γραφείο τύπου ΕΦΟΑ
Σχετικά άρθρα


















