Τρίτη , 28 Μάι 2024

Τέσσερα ακόμη Διεθνή Πρωταθλήματα στην Ελλάδα σε Λέσβο και Ρόδο

Με πρόταση του Προέδρου της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρου Ζαννιά, προστέθηκαν, κατ’ εξαίρεση, άλλα τέσσερα  Διεθνή Πρωταθλήματα (δύο αγοριών και δύο κοριτσιών) , κάτω των 18 ετών, που μετρούν στην Παγκόσμια Κατάταξη της ITF, στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα, στη Λέσβο τα Πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν την 22/9/2018 και στην Ρόδο την 29/9/2018. Τα Πρωταθλήματα αφορούν σε Διοργανώσεις αγοριών και κοριτσιών, στα οποία συμμετέχουν αθλητές/τριες από τις πέντε Ηπείρους.

Με τις αναθέσεις αυτές, η Ελλάδα φιλοξενεί πλέον δέκα Πρωταθλήματα 18 ετών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις, με προεξάρχουσα την Κέρκυρα και τις πόλεις Πρέβεζα, Ιωάννινα, Ρόδο, Μυτιλήνη.

Η παρουσία της Μυτιλήνης στο καλεντάρι της Διεθνούς Ομοσπονδίας συγκινεί την Οικογένεια του Ελληνικού Τένις και καταδεικνύει την ευαισθησία της ITF στο Αιγαίο.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α., της Εθνικής Επιτροπής Διοίκησης, των Σωματείων-Μελών της Ε.Φ.Ο.Α. και της Ελληνικής Αθλητικής Οικογένειας θέλω να ευχαριστήσω τα Μέλη του Δ.Σ. της ITF και τον Πρόεδρο κ. David Haggerty, για την ανάθεση των τεσσάρων Πρωταθλημάτων στο Αιγαίο.

Τα Πρωταθλήματα θα δώσουν ζωή και ενέργεια στην ευαίσθητη περιοχή της χώρας μας. Ιδιαίτερα στη Λέσβο θα δώσουν χαρά και θα ενσωματώσουν παιδιά στην αγκαλιά του Αθλητισμού.

Θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις τύπου στα δύο νησιά, στις οποίες θα προσκληθεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης και θα παρουσιαστούν τα οφέλη των Διοργανώσεων.

Από το Γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Α.

18/12/2017

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Open U12 Kinder Trophy ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α η προκήρυξη του Open Αβαθμολόγητου Πρωταθλήματος κάτω των 12 ετών Kinder …