Σάββατο , 2 Μάρτιος 2024

To Διεθνές Agkali Retirement Homes Seniors Tournament

Από 2-11 Μαΐου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις τένις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γάλλου, το 1ο Διεθνές τουρνουά τένις βετεράνων. Το τουρνουά γίνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης(Ε.Φ.Ο.Α), τον Σύλλογο Βετεράνων Αντισφαιριστών Ελλάδος (ΣΒΑΕ), την Ζ΄ Ένωση Τένις Κρήτης και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και είναι υπό την αιγίδα της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου Κρήτης και του Δήμου Ρεθύμνου.

Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος 60 περίπου αθλητές και αθλήτριες , συνοδευόμενοι από μέλη των οικογενειών τους. Οι συμμετέχοντες Έλληνες και ξένοι, έρχονται για να συγκεντρώσουν βαθμούς, που μετράνε στην Παγκοσμία κατάταξη Βετεράνων. Οι κατηγορίες των αθλητών είναι 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου θα καλωσορίσει τους αθλητές και τους συνοδούς τους, την Τετάρτη 7 Μαΐου και ώρα 20.00 με ένα welcome party με ζωντανή μουσική πολύ χορό και πλούσια δώρα. Το τουρνουά αυτό είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τους βετεράνους τενίστες να γευτούν την κρητική φιλοξενία και να χαρούν τις ομορφιές της πόλης μας.

Διαβάστε Επίσης

Προκηρύξεις 2ου Ε1 10ης εβδομάδας 2024

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α. οι προκηρύξεις του 2ου Ε1 της 8ης εβδομάδας 2024 που θα …