Σάββατο , 25 Σεπτέμβριος 2021

To Διεθνές Agkali Retirement Homes Seniors Tournament

Από 2-11 Μαΐου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις τένις του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γάλλου, το 1ο Διεθνές τουρνουά τένις βετεράνων. Το τουρνουά γίνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης(Ε.Φ.Ο.Α), τον Σύλλογο Βετεράνων Αντισφαιριστών Ελλάδος (ΣΒΑΕ), την Ζ΄ Ένωση Τένις Κρήτης και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και είναι υπό την αιγίδα της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου Κρήτης και του Δήμου Ρεθύμνου.

Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος 60 περίπου αθλητές και αθλήτριες , συνοδευόμενοι από μέλη των οικογενειών τους. Οι συμμετέχοντες Έλληνες και ξένοι, έρχονται για να συγκεντρώσουν βαθμούς, που μετράνε στην Παγκοσμία κατάταξη Βετεράνων. Οι κατηγορίες των αθλητών είναι 35+, 40+, 45+, 50+, 55+, 60+.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου θα καλωσορίσει τους αθλητές και τους συνοδούς τους, την Τετάρτη 7 Μαΐου και ώρα 20.00 με ένα welcome party με ζωντανή μουσική πολύ χορό και πλούσια δώρα. Το τουρνουά αυτό είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τους βετεράνους τενίστες να γευτούν την κρητική φιλοξενία και να χαρούν τις ομορφιές της πόλης μας.

Διαβάστε Επίσης

Davis Cup 2021: Μήνυμα του Προέδρου της Ε.Φ.Ο.Α. Δημήτρη Σταματιάδη για την προσπάθεια ανόδου της Εθνικής Ομάδας στο World Group I

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) Δημήτρης Σταματιάδης, ενόψει των αναμετρήσεων της Εθνικής …