Πέμπτη , 20 Ιούνιος 2024

Τους Ολυμπιονίκες του Los Angeles τίμησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας

Στο Γραφείο του Δημάρχου Πρέβεζας, κ.κ Χρήστου Μπαΐλη, βρέθηκαν την Πέμπτη 13 Αυγούστου ο εντεταλμένος για τον Αθλητισμό Δημοτικός Σύμβουλος κ.κ Συγκούνας Ευάγγελος, ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Δημοτικού Συμβούλου, Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ε.Ε. Ομοσπονδίας Τένις (Ε.Φ.Ο.Α.) και Πρόεδρος του Ομίλου Τένις Πρέβεζας κ.κ Παππάς Δημήτρης και συναντήθηκαν, έπειτα από πρόσκληση που απέστειλε ο ίδιος ο Δήμαρχος, με τους Βουκελάτο Διονύση (Αργυρό Μετάλλιο) και Χρήστο Πάκο (Χάλκινο Μετάλλιο) νικητές στους Special Olympics του Los Angeles, στο άθλημα του Τένις.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους Ολυμπιονίκες, τις μητέρες των δύο αθλητών και όσους συνετέλεσαν στη νίκη τους. Τους ρώτησε με τι εντυπώσεις γύρισαν από την Αμερική, αλλά και τι εμπειρίες αποκόμισαν. Με τη σύμφωνη γνώμη των συνοδών μητέρων ο Δήμαρχος θα προσδιορίσει ημερομηνία όπου, σε ανοιχτή εκδήλωση, θα τιμηθούν οι δυο Πρεβεζάνοι αθλητές.

Ο Δημήτρης Παππάς, αφότου έπλεξε το εγκώμιο των δύο αθλητών και του εθελοντικού προπονητικού Team, γνωστοποίησε ότι, από προσφορές αθλητών του Ομίλου Τένις – της Δ Ένωσης Β.Δ. Ελλάδος – , αλλά και του ιδίου, θα δοθεί δώρο από ένα ποδήλατο με ταχύτητες το οποίο η εταιρία IDEAL (Πάτρα) θα προσφέρει σε τιμή κόστους. Επίσης, η εταιρία Wilson θα προσφέρει δωρεάν αθλητικό σάκο με απαραίτητα αξεσουάρ του Τένις.

Κατόπιν πρότασης του κ.κ. Δημήτρη Παππά, ο Δήμαρχος συναίνεσε να δοθούν κάρτες ελευθέρας εισόδου για κάθε εκδήλωση (με εισιτήριο), η οποία θα γίνεται σε χώρους που παραχωρούνται και ανήκουν στον Δήμο Πρέβεζας, στους δυο αθλητές και τις μητέρες τους.

ΚΑΝΕ ΣΠΟΡ, ΠΑΙΞΕ ΤΕΝΙΣ!

Από το Γραφείο Τύπου

Δ Ένωσης (Ε.Φ.Ο.Α.) Β.Δ. Ελλάδος

special olympics2

special olympics 5

special olympics 3

special olympics 4

special olympics6

 

 

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Τριεθνούς Πρωταθλήματος ΣΑ Σερρών 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη του open τριεθνούς πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στον ΣΑ …