Σάββατο , 2 Ιούλιος 2022

Τριεθνές τουρνουά τένις στην Καβάλα 8 και 9 Δεκεμβρίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα και  στις εγκαταστάσεις του Σωματείου – Μέλους της Ε.Φ.Ο.Α. «Α.Ο. Μακεδονικός Καβάλας», το Τριεθνές Πρωτάθλημα  για ηλικίες 12, 14, 16 ετών στο οποίο συμμετείχαν 83 αθλητές/τριες καθώς και 65 αθλητές/τριες επιπέδου red, orange και green.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από τους 83 συμμετέχοντες οι 14 αθλητές/τριες προέρχονταν από συλλόγους της  Βουλγαρίας και οι 10 από συλλόγους των Σκοπίων.

 Ο θεσμός των Τριεθνών Πρωταθλημάτων που εφαρμόζεται πιλοτικά από την Ε.Φ.Ο.Α., βρίσκει ανταπόκριση και υποστήριξη όχι μόνο από Έλληνες αλλά και από αθλητές/τριες όμορων χωρών.

Από την πλευρά της Ε.Φ.Ο.Α. την εκδήλωση στήριξαν τεχνικά ο Έφορος Αγωνιστικού κ. Αθαναηλίδης Γιάννης καθώς και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Μούρτζιος Χρήστος, Αδαλόγλου Μιχάλης, Παπαδημητρίου Δημήτρης και  Ματσαρίδης Στάθης.

Την πρωτοβουλία αυτή της Ομοσπονδίας, επαίνεσαν με δηλώσεις τους στα τοπικά ΜΜΕ, οι κ.κ.  Αντόνοφ Βλάντο (προπονητής Σκοπιών), Τσομπάνωφ Χρήστος (προπονητής Βουλγαρίας) και Βράνκο  Αντονόφσκι (προπονητής Βουλγαρίας).

Διαβάστε Επίσης

Αριστοτέλης Θάνος και Ελένη Μτσεντλίτζε οι Πρωταθλητές Ελλάδας για το 2022

Ο Αριστοτέλης Θάνος (ΑΟΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ) και η Ελένη Μτσεντλίτζε (ΑΟΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΙΦΙΤΟΣ) αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας …