Τετάρτη , 22 Σεπτέμβριος 2021

Τριπλή ελληνική πρόκριση στις Γυναίκες

Κάτω από αντίξοες συνθήκες -εξαιτίας των δυνατών ανέμων- πραγματοποιήθηκαν σπουδαίοι αγώνες σήμερα στο τουρνουά Futures 10.000 δολαρίων που γίνεται στο Lyttos Beach Hotel στη Χερσόνησο Ηρακλείου στα πλαίσια του 4ου Hellenic Zeus ITF Pro Circuit.

Η Αγνή Στεφάνου κέρδισε σε ένα ματς διάρκειας 3 ωρών την Ολλανδέζα Lisanne Van Riet με 3-6, 6-3, 7-5 και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Μονού. Η ελληνική  επιτυχία ήταν τριπλή καθώς η Ειρήνη Παπαγεωργίου επιβλήθηκε της Malin Uvlefeldt με 6-4,6-1 και η Αναστασία Ρεντούλη  της Yuriko Miyazaki με 6-0,6-4.

Στους Άνδρες ο Λευτέρης Θεοδώρου δίνει μεγάλη μάχη με τον Γάλλο Matthieu, μάχη που θα συνεχιστεί αύριο από το 6-1, 4-6). Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα προσπαθήσει να γυρίσει το ματς από το  6-3, 4-2 κόντρα στον Σέρβο Petrovic. Αντίθετα ο Πέτρος Χρυσοχός μετά την εξαιρετική πορεία του στα προκριματικά αποκλείστηκε από τον Βούλγαρο Lazov με 6-2, 6-3.

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Davis Cup 2021: Μήνυμα του Προέδρου της Ε.Φ.Ο.Α. Δημήτρη Σταματιάδη για την προσπάθεια ανόδου της Εθνικής Ομάδας στο World Group I

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) Δημήτρης Σταματιάδης, ενόψει των αναμετρήσεων της Εθνικής …