Τετάρτη , 8 Φεβρουάριος 2023

Τριπλή ελληνική πρόκριση στις Γυναίκες

Κάτω από αντίξοες συνθήκες -εξαιτίας των δυνατών ανέμων- πραγματοποιήθηκαν σπουδαίοι αγώνες σήμερα στο τουρνουά Futures 10.000 δολαρίων που γίνεται στο Lyttos Beach Hotel στη Χερσόνησο Ηρακλείου στα πλαίσια του 4ου Hellenic Zeus ITF Pro Circuit.

Η Αγνή Στεφάνου κέρδισε σε ένα ματς διάρκειας 3 ωρών την Ολλανδέζα Lisanne Van Riet με 3-6, 6-3, 7-5 και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Μονού. Η ελληνική  επιτυχία ήταν τριπλή καθώς η Ειρήνη Παπαγεωργίου επιβλήθηκε της Malin Uvlefeldt με 6-4,6-1 και η Αναστασία Ρεντούλη  της Yuriko Miyazaki με 6-0,6-4.

Στους Άνδρες ο Λευτέρης Θεοδώρου δίνει μεγάλη μάχη με τον Γάλλο Matthieu, μάχη που θα συνεχιστεί αύριο από το 6-1, 4-6). Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα προσπαθήσει να γυρίσει το ματς από το  6-3, 4-2 κόντρα στον Σέρβο Petrovic. Αντίθετα ο Πέτρος Χρυσοχός μετά την εξαιρετική πορεία του στα προκριματικά αποκλείστηκε από τον Βούλγαρο Lazov με 6-2, 6-3.

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

DAVIS CUP 2023: Ελλάδα – Ισημερινός: Πρεμιέρα με εντυπωσιακές νίκες από Τσιτσιπά και Θάνο και η Εθνική Ανδρών ένα βήμα πριν από την άνοδο

Η πρώτη ημέρα της συνάντησης της Εθνικής ομάδας τένις των ανδρών με αντίπαλο τον Ισημερινό …