Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

U12 Tennis Europe Patras: Eνημέρωση

Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων στο πρωτάθλημα U12  της Πάτρας, οι διοργανωτές ενημερώνουν ότι:

Στα κορίτσια: Τα ταμπλό είναι πλήρη. Από τα προκριμματικά οι πρώτες 4 Ελληνίδες περνούν στο κ.τ. με W.C.  και οι 5 και 6  των προκριματικών περιμένουν μέχρι την ώρα του sign in για να περάσουν και αυτές στο κ.τ.  Στα προκριμματικά (με μία ακόμη απόσυρση από τη λίστα) περνούν με τη σειρά 9 έως 11 αθλήτριες από τις δηλωθείσες  αναπληρωματικές αφού δεν θα δοθούν extra  W.C. Επί τόπου αναπληρωματικές μπορούν να δηλωθούν κατά την ώρα του sign in αν υπάρξουν κενά.

Στα αγόρια: Με την ίδια λογική 4 έως 6 από τα προκριμματικά περνούν στο κ.τ. και αυτόματα δημιουργούνται 9 έως 11 κενές θέσεις των προκριμματικών για τους επί τόπου αναπληρωματικούς οι οποίοι θα περάσουν σύμφωνα με την Ελληνική τους Βαθμολογία.

Τα πρωταθλήματα Πατρών και Πτολεμαίδος θα είναι Βαθμολογούμενα και η Βαθμολογία θα προσμετρείται στην Ελληνική. (θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση)

Λίστες αποδοχής.

Ενημερώνουμε σε όσους επιλέξουν, έγκαιρα,  το επίσημο ξενοδοχείο των αγώνων (PORTO RIO HOTEL) για διαμονή κατα τη διάρκεια των αγώνων, το Σωματείο ΑΕΤ ΝΙΚΗ θα παρέχει  δείπνο στο χώρο του ξενοδοχείου.

Διαβάστε Επίσης

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Αντισφαίρισης σχολικού έτους 2023-2024: Κληρώσεις & Πρόγραμμα Αγώνων

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α οι κληρώσεις του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος 2024 Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε …