Δευτέρα , 22 Απρίλιος 2024

Υψηλό επίπεδο στο Τριεθνές Τουρνουά του Ρ.Ο.Α.

Με τη συμμετοχή 97 αθλητών και αθλητριών της κατηγορίας τζούνιορ, ολοκληρώθηκε χθες (Κυριακή) το τριεθνές τουρνουά τένις που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του στο Κορακόνερο ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο της Ρόδου (ΔΟΠΑΡ). Εκτός από την Ελλάδα (Ρόδος, Κως, Κάλυμνος, Αθήνα, Κρήτη), τη διοργάνωση τίμησαν με την συμμετοχή τους, η Τουρκία και τα Σκόπια. Το τουρνουά που άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις και από οργανωτικής και από αγωνιστικής άποψης, είναι βαθμολογούμενο της Ε.Φ.Ο.Α. και αυτό ήταν ένα επιπλέον κίνητρο. Παράλληλα, έγιναν πάρα πολύ καλά παιχνίδια, άκρως ανταγωνιστικά, όπως αναμενόταν να είναι και η Κυριακή έδειξε δυνατούς τελικούς.

Crash test ενόψει U18 ITF, Παγκόσμιας προβολής, για τον ΡΟΑ και το νησί της Ρόδου.

Το τουρνουά, αποτελεί ουσιαστικά και ένα καλό crash test για τον δραστήριο σύλλογο του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, ενόψει του U 18 ITF που θα ακολουθήσει (1 – 7 Οκτωβρίου) στις ίδιες εγκαταστάσεις και αναμένεται με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Τα κολακευτικά σχόλια που έχει αποκομίσει ο ΡΟΑ απ’ όλες τις αποστολές, είναι ασφαλώς πολύ ενθαρρυντικά και κάνουν και τους  ανθρώπους του Ομίλου να αισθάνονται πολύ καλά.

Διαβάστε, τι είπαν, οι εκπρόσωποι της Τουρκίας και των Σκοπίων:

Οσντεμίρ Φικρέτ (πρόεδρος του συλλόγου «Σιλίβρι» από την Κωνσταντινούπολη):
«Ο σύλλογος μας κάθε χρόνο συμμετέχει σε τέτοιου είδους τουρνουά ανά τον κόσμο. Είναι η τρίτη μας αποστολή τα τελευταία χρόνια. Ευχαριστούμε πολύ τον Ροδιακό Όμιλο για τη φιλοξενία. Είναι πολύ φιλόξενοι οι άνθρωποι εδώ. Αισθανόμαστε πολύ ωραία και είμαστε έτοιμοι να ανταποδώσουμε στην Κωνσταντινούπολη με τον ίδιο τρόπο. Τα γήπεδα είναι πολύ καλά, διεθνών προδιαγραφών. Μπορούν να γίνουν πολλές και σημαντικές διοργανώσεις. Στο τουρνουά συμμετέχουν πολύ καλοί αθλητές και αθλήτριες και τα παιχνίδια είναι ανταγωνιστικά. Το πιο σημαντικό απ’ όλα όμως είναι οι εμπειρίες που αποκομίζουν τα παιδιά συμμετέχοντας με αθλητές άλλων χωρών»

Βλαντιμίρ Αντόνοφ (προπονητής του συλλόγου Σκόπια):
«Είναι η πρώτη μας φορά στη Ρόδο και ευχόμαστε ότι δεν θα είναι και η τελευταία. Το τουρνουά έχει πολύ καλή ποιότητα και γίνονται πολύ καλά παιχνίδια. Πεεριμέναμε και είδαμε πολύ καλούς τελικούς. Ευελπιστώ ότι του χρόνου θα συμμετάσχουν παιδιά και από άλλες χώρες. Η οργάνωση είναι πάρα πολύ καλή. Αγγίζει το τέλειο. Ο πρόεδρος του Ομίλου Μιχάλης Πανάγος είναι πολύ καλός αι δραστήριος όπως και όλα τα μέλη του Ομίλου. Όλη η Ρόδος είναι πολύ φιλική και φιλόξενη.

Επισυνάπτουμε φωτογραφίες από τις ομάδες της Τουρκίας και των Σκοπίων.

 

 

Διαβάστε Επίσης

IMG FUTURE STARS 2024 στο TATOÏ Club

To TATOÏ Club υποδέχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά τένις IMG FUTURE STARS και …