Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Βαθμολογίες Juniors 2017: 4η Εβδομάδα – Πληροφορίες

Βαθμολογίες Juniors 2017 Αγόρια – Κορίτσια (A/K12, 14, 16, 18) – 4η Εβδομάδα

Για να δείτε τις Βαθμολογίες πατήστε στους συνδέσμους του παρακάτω πίνακα ή στον σύνδεσμο  www.efoa.gr/bathmologies-efoa/

Βαθμολογίες Juniors Ε.Φ.Ο.Α. 2017 (εβδομάδα 4η)
Αγόρια  12  14  16  18  Αναλυτικά
Κορίτσια  12  14  16  18

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στην προσπάθεια μας να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα στην μηχανογραφική οργάνωση της Ομοσπονδίας, που θα σηματοδοτήσει εκτός των άλλων, περισσότερο αυτοματοποιημένες διαδικασίες, πρέπει όλοι οι αθλητές μας να ρυθμίσουν κάποιες τυπικές με βάση  τα ισχύοντα εκκρεμότητες.

 Η βαθμολογία που αναρτάται σήμερα απεικονίζει:

  1. Με «γαλάζιο Αριθμό Μητρώου» τους αθλητές που πρέπει άμεσα να αποστείλουν φάκελο με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την έκδοση Αθλητικής Ταυτότητας.
  2. Με «κόκκινο Ονοματεπώνυμο», όσους έχουν υποχρέωση να ανανεώσουν την κάρτα αθλητή, αφού αυτή έχει ήδη λήξει. Βεβαίως, μέχρι την συμμετοχή του καθενός στα τουρνουά που θα ακολουθήσουν, θα προστίθενται νέα ονόματα. Στόχος για το 2017 είναι η κάρτα αθλητή να λήγει για όλους την 31 Δεκεμβρίου του κάθε έτους και να ανανεώνεται ταυτόχρονα με την Αθλητική Ταυτότητα, της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα.

Παρακαλούμε θερμά, αν εκ παραδρομής υπάρχουν ενστάσεις για την ορθότητα των δεδομένων, να ενημερώσετε την Ομοσπονδία, ώστε να προβούμε στις αναγκαίες διορθώσεις.

Οι ανωτέρω οργανωτικές προσαρμογές στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση θα δημιουργήσουν οικονομία κλίμακας στα Σωματεία-Μέλη και στους Αγωνιζόμενους και ταυτόχρονα θα βελτιώσουν την γενικότερη εικόνα της Ε.Φ.Ο.Α.

Διαβάστε Επίσης

Ανακοίνωση για τα Ε1 Πρωταθλήματα

Μετά την δοκιμαστική διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Ε1, κρίνεται επιτυχημένη η νέα μορφή τους, έγινε αποδεκτή …