Κυριακή , 21 Ιούλιος 2024

Ζ΄ Ένωση: 1ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Πορτοκαλί Γηπέδου

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 στις εγκαταστάσεις ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. το 1ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα πορτοκαλί γηπέδου στο οποίο συμμετείχαν παιδιά ηλικίας από 8 έως 10 ετών.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν συνολικά 84 παιδιά, 49 αγόρια και 35 κορίτσια,  από όλη την Κρήτη που παίζουν με πορτοκαλί μπάλα. Οι συμμετοχές έχουν ως εξής: ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. 15, ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ 14, ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ 10, ΓΑΣ ΓΟΥΡΝΩΝ 9, ΟΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 7, ΑΘΛΗ.ΣΥ 7, ΑΟ ΛΑΤΩ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 6, ΟΑ ΣΗΤΕΙΑΣ 6, ΦΙΛΙΑ ΤΚ 4, ACE 4, ΟΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ 2.

 Τα παιδιά  αφού έκαναν την εγγραφή τους μαζεύτηκαν όλα μαζί μέσα στο γήπεδο και έπαιξαν το παιχνίδι “survivor”. Για τον λόγο αυτό  χωρίστηκαν σε δυο ομάδες την πράσινη και την κόκκινη που οι παίκτες της κάθε ομάδας έπρεπε να ξεπεράσουν κάποια εμπόδια και να βάλουν δυο καλάθια. Νικήτρια αναδείχτηκε η πράσινη ομάδα όπου κέρδισε την κόκκινη με σκορ 22-20. Όλοι οι παίκτες της νικήτριας ομάδας πήραν από μια μπανάνα.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού έγιναν απονομές μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες και αμέσως μετά ξεκίνησαν οι αγώνες. Έγιναν συνολικά 115 αγώνες ενώ ο κάθε αθλητής/ αθλήτρια αγωνίστηκε το λιγότερο σε δυο αγώνες.

Η όλη διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο οργανωτική όσο και αγωνιστική και όλοι οι παρευρισκόμενοι έδωσαν ραντεβού για το επόμενο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις 20 Μάϊου στα Χανιά.

Η Ζ’ Ένωση θα ήθελε να ευχαριστήσει το ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. για την διοργάνωση των αγώνων, όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, αθλήτριες γονείς- συνοδούς, προπονητές και σε όλους όσους συνετέλεσαν στην άψογη διοργάνωση του Πρωταθλήματος.

ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΗΠΕΔΟΥ

      ΑΠΟ ΤΗΝ Ζ΄ Ε.Φ.Σ.Α.Κ.

Ο Πρόεδρος                             Ο Γ. Γραμματέας

 Ι. Σπυριδάκης                           Π. Σταυρουλάκης

 

 

Διαβάστε Επίσης

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ Δ.Ο.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΑ

ΤΙΜΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ (1) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ Superior με διπλό κρεβάτι: 120€ Μονόκλινο: 93€ …