Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Για τον τίτλο ο Τσιτσιπάς στο Orange Bowl!

Ο εκπληκτικός Στέφανος Τσίτσιπας θα διεκδικήσει τον τίτλο στο διάσημο τουρνουά Juniors «Orange Bowl» (κατηγορία U18) που διεξάγεται στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Σημειώνοντας δυο μεγάλες νίκες, στα προημιτελικά επί του Αμερικανού Taylor Fritz (Νο 3 του ταμπλό) με 6-3, 6-4 και στα ημιτελικά επί του Νο 1 κόσμου, Ρώσου Andrey Rublev με 6-4, 7-5, o 16χρονος Έλληνας πρωταθλητής προκάλεσε αίσθηση στο χώρο του τένις και προκρίθηκε στον τελικό.

Ιδιαίτερα απέναντι στον Rublev, νικητή στο φετινό τουρνουά Juniors του Roland Garros, ο Τσιτσιπάς πραγματοποίησε έξοχη εμφάνιση και πήρε καθαρή νίκη. «Ονειρευόμουνα από μικρός να παίξω σε αυτό το τουρνουά και τώρα έφτασα να διεκδικώ τον τίτλο» δήλωσε ο Έλληνας τενίστας ο οποίος στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Stefan Kozlov, Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη. Οι ευχές όλων των Ελλήνων τον συνοδεύουν στη μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του.

Ο Τσιτσιπάς με συμπαίκτη τον Γεωργιανό Aleksandre Bakshi , αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του Διπλού  από τους  Κορεάτες Yunseong Chung  / Seong Chan Hong, No 2 του ταμπλό , με 6-2, 6-2.

Διαβάστε Επίσης

Ανακοίνωση για τα Ε1 Πρωταθλήματα

Μετά την δοκιμαστική διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Ε1, κρίνεται επιτυχημένη η νέα μορφή τους, έγινε αποδεκτή …