Σάββατο , 6 Ιούνιος 2020
Print

Σπύρος Ζαννιάς: Ο Γιάννης Ασλανίδης, γνωστός Ερευνητής, Χειρούργος Οφθαλμίατρος νίκησε τη δυσλεξία. Μέλος της Ιατρικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Α.

Το Μέλος της Ιατρικής Επιτροπής της Ε.Ο.Ε. και Μέλος της Ιατρικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Γιάννης Ασλανίδης, γνωστός Χειρούργος, Ερευνητής Οφθαλμίατρος, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Διαβάζουν σωστά τα παιδιά μας;», με αντικείμενο τη δυσλεξία.

Παρακολουθώντας την πορεία και την εθελοντική-ανιδιοτελή προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό, η Ε.Φ.Ο.Α. οφείλει να προσκαλέσει στην εκδήλωση όλους όσους πιστεύουν στη πραγματική έρευνα και στην αγάπη προς τους Έλληνες Αθλητές/τριες, καθώς και στα παιδιά μας.

Το αντικείμενο της εκδήλωσης θέτει τις πραγματικές βάσεις πρόγνωσης & έγκαιρης παρέμβασης  της δυσλεξίας και των μαθησιακών δυσκολιών  στα μικρά και νέα παιδιά μας.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. και Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας κ. Σπύρος Ζαννιάς  έκανε την ακόλουθη δήλωση « Γνωρίζω τον κ. Γιάννη Ασλανίδη πολλά χρόνια. Με έχει κατακτήσει σαν Ερευνητής και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για ότι προσφέρει. Η γνώση πρέπει αμείβεται στη χώρα μας. Αυτό που μένει είναι να αντιληφθούμε όλοι, πως η δυσλεξία δεν είναι αναπηρία. Πρέπει να την εντοπίσουμε νωρίς και να ακολουθήσουμε την έρευνα. Ο Γιάννης Ασλανίδης το έκανε πράξη και βοήθησε πολλούς Αθλητές/τριες ποικιλοτρόπως και χωρίς αμοιβή. Σε ευχαριστώ Φίλε Γιάννη, καθώς και τους διακεκριμένους Ιατρούς, Φώτη Πατσουράκο και Μάνο Φανδρίδη, επίσης Μέλη της Ιατρικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Α., για την εθελοντική προσφορά σας στην Ε.Φ.Ο.Α. και στον Ελληνικό Αθλητισμό.»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Από το Γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Α.

13/3/2019

Διαβάστε Επίσης

Καλό Ταξίδι αγαπημένε μας Φίλε Νίκο

Έφυγε χθες από κοντά μας ένας αγαπημένος φίλος, άνθρωπος του Τένις και λάτρης του Αθλητισμού. …