Τετάρτη , 8 Μάι 2024

Αναβολή Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Τοιχοσφαίρισης

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α.,

Αφού έλαβε υπόψη του την ομόφωνη πρόταση της Επιτροπής Τοιχοσφαίρισης με τη σύμφωνη γνώμη του Γενικού Γραμματέα υπεύθυνου για την Τοιχοσφαίριση Δημήτρη Σταματιάδη, την ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων και τα παρακάτω δεδομένα:

  • Τη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων σε κλειστά γήπεδα
  • Την ενημέρωση της Δευτέρας 24.8.2020, από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τοιχοσφαίρισης (ESF), με την οποία ενημέρωνε για την ακύρωση όλων των ανακοινωμένων πρωταθλημάτων της έως 31.12.2020
  • Την από 20.5.2020 μελέτη που εξέδωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τοιχοσφαίρισης (WSF), σύμφωνα με την οποία η Τοιχοσφαίριση θεωρείται άθλημα υψηλού COVID-19 κινδύνου κατηγορίας 4

αποφάσισε,

με γνώμονα την υγεία των αθλητών/τριών της Τοιχοσφαίρισης καθώς και την υγεία όλων των εμπλεκομένων, την αναβολή της διεξαγωγής των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Τοιχοσφαίρισης 2020, όλων των κατηγοριών, για τις 15 Οκτωβρίου 2020.

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. θα εκτιμήσει τις υπάρχουσες συνθήκες διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων στο τέλος Σεπτεμβρίου και διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει τα Πρωταθλήματα αρχής γενομένης από την 15 Οκτωβρίου ή να τα αναβάλει εκ νέου.

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α.

Διαβάστε Επίσης

Προκηρύξεις Ενώσεων 2024 ( Ε3 , Open, κλπ)

Από τον παρακάτω πίνακα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων που προκηρύσσουν οι …