Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Επικαιροποίηση Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Προπονητών

Σύμφωνα με το υπ. αριθμ. 122310/21-3-2022 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το οποίο αναφέρεται στις νέες διατάξεις περί προπονητών και με βάση το νέο νόμο 4908/2022 (ΦΕΚ 52/Α/11.3.2022), σας ενημερώνουμε ότι:

Όλοι οι προπονητές, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο προπονητών που τηρείται στη Γ.Γ.Α, οφείλουν να επικαιροποιούν:

  1. το αντίγραφο ποινικού μητρώου και
  2. τις ιατρικές γνωματεύσεις παθολόγου, ακτινολόγου και ψυχιάτρου, ανά πέντε (5) έτη από την ημερομηνία εγγραφής τους.

Ο προπονητής, ο οποίος δεν προχωρήσει στην παραπάνω διαδικασία επικαιροποίησης, διαγράφεται αυτοδικαίως από το μητρώο προπονητών και επανεγγράφεται υποβάλλοντας το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών για την αναγγελία άσκησης επαγγέλματος προπονητή.

Οι προπονητές για τους οποίους έχουν παρέλθει ήδη πέντε (5) έτη από την ημερομηνία εγγραφής τους στο μητρώο προπονητών, οφείλουν να επικαιροποιήσουν τα παραπάνω απαιτούμενα δικαιολογητικά έως τις 31/12/2022.

Σε περίπτωση λήξης της άδειας την 31/12/2022, στο παρακάτω link αναφέρονται τα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά, καθώς υπάρχει και η σχετική παραπομπή για την είσοδο στην πλατφόρμα. https://eservices.gga.gov.gr/case/aitisi-epikairopoiisis-adeias-proponiton/description/

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Πανελληνίων Αγώνων Αντισφαίρισης Γενικών (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικών (ΕΠΑ.Λ.) Λυκείων σχολικού έτους 2023-2024

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού η προκήρυξη του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Γενικών Λυκείων & …