Πέμπτη , 2 Μάι 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Σχολή Διαιτησίας & Πιστοποίησης Επιδιαιτητών στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη στις 14-16 Ιανουαρίου διοργανώθηκε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αθηνά το Σεμινάριο Πιστοποίησης  Επιδιαιτητών στο ηλεκτρονικό σύστημα της Ε.Φ.Ο.Α. (e-efoa) υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α., με διοργανώτρια αρχή τη Β΄Ένωση .

Εισηγητές ήταν οι κ. Σαρατζίδης Δημήτρης (Silver Badge Referee) , η κα. Ταμπόση Τερέζα (White Badge Referee &Chief of Offizials) και ο κ. Κουτσάφτης Κωνσταντίνος . Διευθυντής του σεμιναρίου ήταν ο Γ. Γραμματέας της Β΄ Ένωσης κ. Καζίλας Χαράλαμπος .

Το σεμινάριο τίμησαν με τη παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρης Σταματιάδης, ο πρόεδρος της Β΄ΈΝΩΣΗΣ κ. Αμουτζόγλου Κωνσταντίνος , ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας κ. Καραγιαννίδης Δημήτρης  καθώς επίσης και ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Ματσαρίδης Στάθης.

Επιτυχόντες ήταν όλοι οι υποψήφιοι. Μετά το τέλος του σεμιναρίου συνομιλία με τους διδάσκοντες ως προς τη διεξαγωγή του σεμιναρίου είχε και ο Έφορος Αγωνιστικού της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Αθαναηλίδης Ιωάννης .

Ο διευθυντής του σεμιναρίου ως εκπρόσωπος της Ένωσης ευχαριστεί την Ε.Φ.Ο.Α  για την ανάθεση της διοργάνωσης  τους διδάσκοντες κ. Σαρατζίδη Δημήτρη  και τη κα. Ταμπόση Τερέζα , το κ. Καραγιαννίδη Δημήτρη  (Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας ) για τη παροχή υλικού στους υποψηφίους, το σύλλογο αντισφαίρισης Fair Play, καθώς επίσης τον ιδιοκτήτη και το προσωπικό του ξενοδοχείου για τις παροχές τόσο προς του διδάσκοντες ,όσο και προς του υποψηφίους.

Διαβάστε Επίσης

«Παίζουμε για τη Θεσσαλία» Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors στη Λάρισα 23 Απριλίου έως 2 Μαίου 2024

«Παίζουμε για τη Θεσσαλία» Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors στη Λάρισα 23 Απριλίου έως 2 Μαίου 2024 …