Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΩΝ Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 Αριδαία

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και η Γ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν Σεμινάριο Πιστοποίησης Επιδιαιτητών στην ηλεκτρονική εφαρμογή της ΕΦΟΑ (e-efoa).

Η σχολή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 στην Αριδαία και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας, 3ο χλμ Αριδαίας – Λουτρακίου.

Εισηγητές θα είναι ο κ. Σαρατζίδης Δημήτριος (Silver Badge Referee) και κ. Κουτσάφτης Κωνσταντίνος (υπεύθυνος Τμήματος Μηχανογράφησης ΕΦΟΑ).

Στο Σεμινάριο θα διδαχθούν τα βασικά καθήκοντα και εργασίες του Επιδιαιτητή καθώς και η χρήση των ηλεκτρονικών προγραμμάτων της ΕΦΟΑ. Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνουν εξετάσεις και θα δοθεί Βεβαίωση ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗ για το έτος 2024 στους επιτυχόντες.

Οι κάτοχοι της Βεβαίωσης ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ για να Ενεργοποιηθούν σαν Επιδιαιτητές θα πρέπει να εργαστούν εθελοντικά σε 2 πρωταθλήματα που διεξάγονται από την ΕΦΟΑ και οι Επιδιαιτητές των 2 αυτών πρωταθλημάτων να στείλουν θετική αξιολόγηση στο diaitisia@efoa.gr

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν περάσει επιτυχώς τη Σχολή Διαιτησίας National School ή Level 1  δεν είναι ενεργοποιημένοι Επιδιαιτητές της ΕΦΟΑ καθώς και να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν υποχρεωτικά τον φορητό τους υπολογιστή με εγκατεστημένο το Microsoft Excel.

Το κόστος συμμετοχής είναι 70€ (50€ διοργανωτής, 20€ ΕΦΟΑ)

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο Πιστοποίησης Επιδιαιτητών, να δηλώσουν συμμετοχή στο email gesoakdm@gmail.com  έως την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024, συμπληρώνοντας την συνημμένη αίτηση.

Η καταβολή του ποσού αυτού θα γίνει την ώρα της εγγραφής.

ΚΑΤ΄ΕΞΑΙΡΕΣΗ θα μπορέσουν να δηλώσουν και να πληρώσουν επί τόπου τη συμμετοχή τους όσοι πέρασαν επιτυχώς τη Σχολή Διαιτησίας National School που θα διεξαχθεί στις 30-31/3 στην ίδια έδρα.

Ώρα προσέλευσης και εγγραφής :

Δευτέρα 1 Απριλίου 09:00 – 09:30

Θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της Σχολής.

Υπεύθυνος της Σχολής Κος Αδαλόγλου Μιχαήλ τηλ. 6936 555074.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Διαβάστε Επίσης

Ανακοίνωση για τα Ε1 Πρωταθλήματα

Μετά την δοκιμαστική διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Ε1, κρίνεται επιτυχημένη η νέα μορφή τους, έγινε αποδεκτή …