Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Στην Πτολεμαΐδα βρέθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς

Στην Πτολεμαΐδα  βρέθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς συνοδευόμενος από τον Έφορο Αγωνιστικού κ. Γιάννη Αθαναηλίδη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στα πλαίσια της διεξαγωγής του 4ου Πανελλαδικού Πρωταθλήματος Ε1.

Ο κ. Ζαννιάς διαπίστωσε δια ζώσης τα αυστηρά μέτρα που λήφθηκαν για τον κορονοϊό , συνεχάρη τον Πρόεδρο του Ο.Α. Πτολεμαΐδας και Αντιπρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Πέτρο Τσιάρα καθώς και το Δ.Σ., για την αυστηρή τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Ε.Φ.Ο.Α., τονίζοντας πως η Ομοσπονδία ήταν η πρώτη που πήρε μέτρα για την πανδημία.

Κατά τη  διάρκεια της επίσκεψης του στην Πτολεμαϊδα ο κ. Ζαννιάς συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Εορδαίας κ. Παναγιώτη Πλακεντά και αφού τον ευχαρίστησε για τη συμβολή του στη δημιουργία των εγκαταστάσεων που συγκαταλέγονται στις καλύτερες στην Ελλάδα , τόνισε ότι η συνεργασία αυτή θα πρέπει να συνεχιστεί και να διευρυνθεί.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας αφού πρώτα συνεχάρη τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και τους εκπροσώπους του ΟΑ Πτολεμαϊδας για την εξαιρετική διοργάνωση , σημείωσε ότι ο δήμος θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες περαιτέρω ενίσχυσης των εγκαταστάσεων του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας, οι οποίες φιλοξενούν όχι μόνο Πανελλήνιες αλλά και Διεθνείς διοργανώσεις μεγάλης εμβέλειας, γεγονός που προσδίδει κύρος όχι μόνο στην πόλη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας, ενώ ωθεί περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό.

Στην συνάντηση, η οποία ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας, ήταν επίσης παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Εορδαίας Νίκος Φουρκιώτης, Δημήτρης Ορφανίδης, Μαρία Αντωνιάδου, Χρήστος Κεσκερίδης, Ρούλα Σεβαστού και Παναγιώτης Κάλφας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ζαννιά στο παρακάτω βίντεο:

 

Διαβάστε Επίσης

Ανακοίνωση για τα Ε1 Πρωταθλήματα

Μετά την δοκιμαστική διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Ε1, κρίνεται επιτυχημένη η νέα μορφή τους, έγινε αποδεκτή …