Δευτέρα , 20 Μάι 2024

Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Ανδρών στα Χανιά.

Με συναρπαστικές μάχες και πλούσιο θέαμα ξεκίνησαν με τους αγώνες στο κυρίως ταμπλό στα μονά και συνεχίζεται με αυτό στα διπλά, στα Χανιά, το  πανελλαδικό τουρνουά τένις Ανδρών, “Chania Open 2019”.

Τα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων, στο κέντρο της πόλης και της Ακαδημίας Αντισφαίρισης, στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων φιλοξενούν ένα πολύ σημαντικό τουρνουά βαθμολογούμενο, στο οποίο λαμβάνουν μέρος σημαντικοί αθλητές, καθώς επίσης ανάμεσά τους και κάποιοι πολύ δυνατοί παίκτες από την Κρήτη.

Το γεγονός της διοργάνωσης του τουρνουά έχει δημιουργήσει κινητοποίηση στην πόλη. Ο Ο.Α. Χανίων έχοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην όσο το δυνατόν πιο άρτια πραγματοποίηση των αγώνων, βοηθώντας σε αυτόν τον τομέα οι χορηγοί, που στήριξαν από την πρώτη στιγμή αυτή την πρωτοβουλία.

Ο τελικός του τουρνουά είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή το απόγευμα και μάλιστα αναμένεται να φέρει πολύ κόσμο στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Χανίων προκειμένου να τον παρακολουθήσει.

Ειδικότερα το Σαββατοκύριακο που κορυφώνονται οι αγώνες, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων έχει προγραμματίσει διάφορα events, τα οποία θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους, ενώ την Κυριακή θα τοποθετηθεί κουμπαράς στην είσοδο προκειμένου να συγκεντρωθούν έσοδα για το “Χαμόγελο του παιδιού”.

Το τουρνουά στηρίζουν η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Δήμος Χανίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή ο τελικός του μονού ανδρών θα έχει και διαδικτυακή κάλυψη μέσω της webtv της νέας τηλεόρασης Κρήτης. Σας παραθέτουμε το σχετικό link

https://youtu.be/MaOhqOn0c0s

 

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Ατομικού Πανελλαδικού Πρωταθλήματος U10 22ης εβδομάδας 2024

Ανακοινώνεται από την Ε.Φ.Ο.Α. η Προκήρυξη του Ατομικού Πανελλαδικού Πρωταθλήματος κάτω των 10 ετών της …