Πέμπτη , 28 Σεπτέμβριος 2023

2ο Ε1 2015 – Τελικές Λίστες Αποδοχής & Ανακοίνωση για Βαθμολογίες

Η ΕΦΟΑ θα ενημερώνει διαρκώς για τις τρέχουσες βαθμολογίες.

Επαναλαμβάνεται ακόμη μια φορά ότι οι καιρικές συνθήκες που δεν επέτρεψαν την έγκαιρη ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, δεν επέτρεπαν την έκδοση βαθμολογιών αφού υπήρχε συνεχής σύμπτωση ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων με ταυτόχρονη εκκίνηση του επόμενου.

Το 2ο Ε1 για το 2015 που αρχίζει αύριο στην Β’ Ένωση θα γίνει με τις βαθμολογίες που ανακοινώθηκαν την Μ. Πέμπτη 09/04/2015.

Οι βαθμολογίες που ανακοινώθηκαν πριν από μία ώρα περίπου είναι προς γνώση όλων των αθλητών/τριών και θα μετρήσουν από την επόμενη εβδομάδα.

Ενημερωτικά, στις βαθμολογίες που αναρτήθηκαν συμπεριλαμβάνονται όλα τα πρωταθλήματα που έχουν διεξαχθεί μέσα στο 2015 (πλην του 2ου Ε3 που και αυτό ολοκληρώθηκε σε φάσεις) συμπεριλαμβανομένου και του 5ου Ε3 της Β΄ Ένωσης του 2014 και έχει αφαιρεθεί η βαθμολογία των πρωταθλημάτων που διεξήχθησαν μέχρι την 16η εβδομάδα του 2014.

Μετά τα παραπάνω, οι Τελικές Λίστες Αποδοχής για τη διεξαγωγή του 2ου Ε1 πρωταθλήματος για το 2015 φαίνονται επισυναπτόμενες στην παρούσα ανακοίνωση.

Για να δείτε τις λίστες αποδοχής για το 2ο Ε1 πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

2ο Ε1 – 2015 – Τελικές Λίστες Αποδοχής

Διαβάστε Επίσης

Τσιτσιπάς: «Περήφανοι που παίζουμε στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Θα αγωνιστούμε και για όσους επλήγησαν από τις φωτιές και τις πλημμύρες»

Αντλώντας δύναμη από τους Έλληνες φιλάθλους, η Εθνική ομάδα με επικεφαλής τον Στέφανο Τσιτσιπά, θα …