Τρίτη , 5 Μάρτιος 2024

3o Tennis camp & Τριεθνής συνάντηση Τένις – Σ.Α. Σερρών 2018

Σέρρες 2-7 / 7 / 2018

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 3ο τένις Camp που διοργάνωσε ο Σ. Α. ΣΕΡΡΩΝ με την συμμετοχή αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα. Οι αθλητές αφού προπονήθηκαν πάνω σε εξειδικευμένα θέματα (τεχνικής, τακτικής, ειδικές καταστάσεις παιχνιδιού – πως παίζουμε στην ισοπαλία, στο αβαντάζ κλπ), μπήκαν στην τριεθνή, πραγματικά διαβασμένοι και προετοιμασμένοι για να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό. Οι αποστολές των ξένων αθλητών, μαζί με τους Έλληνες αθλητές  ξεκίνησαν τους αγώνες τους την Πέμπτη  5 Ιουλίου 2018, κανονικά με το sign in και την κλήρωση. Οι ξένοι αθλητές από την Βουλγαρία και τα Σκόπια πλαισίωσαν τους Έλληνες αθλητές σε όλες τις κατηγορίες (κάτω των 12, 14 και 16 ετών). Οι εντυπώσεις από την διοργάνωση,  ήταν θαυμάσιες (γήπεδα τένις, ξενοδοχείο με πισίνα, υπέροχο τοπίο με φυσικές ομορφιές για περίπατο και άσκηση), και δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για όλους τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες. Στο αγωνιστικό μέρος είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1η Θέση 2η Θέση 3η Θέση
Αγόρια 12 ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΟΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ ΟΑ

ΜΕΛΙΣΣΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΟΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΘΕΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΟΑ
Κορίτσια 12 ΣΜΥΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ

ΟΑ ΣΕΡΡΩΝ

ΤΣΑΛΜΑ ΜΑΡΚΕΛΑ-ΦΩΤΕΙΝΗ

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ

ΣΑΚΑΡΕΛΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΟΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΤΙΤΑΝΗ & ΠΑΡΛΑΝΤΖΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΟΑ ΦΟΙΒΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Αγόρια 14 ΜΑΤΣΑΡΙΔΗΣ ΒΑΣ

ΑΣΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΟΑ ΠΡΩΤΑΘΛ ΚΑΒΑΛΑΣ ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΑΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΟΑ ΠΡΩΤΑΘΛ ΚΑΒΑΛΑΣ (Α) ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Κορίτσια 14 ΣΙΣΚΟΥ-ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΑΟΑ ΠΡΩΤΑΘΛ ΚΑΒΑΛΑ

ΜΙΖΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΟΑ ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΛΟΥΓΑΡΗ ΕΥΘΥΜΙΟΑ ΕΥΟΣΜΟΥ ΘΕΣ. MULICKOVSKA BIJANA FYROM
Αγόρια 16 ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ

ΣΑ ΣΕΡΡΩΝ

ΜΙΖΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΟΑ ΝΙΚΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΧΙΩΝΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ ΟΑ
Κορίτσια 16 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ

ΟΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΣΑΛΤΙΔΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΑΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ ΟΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΚΑΡΙΔΗ ΜΑΡΙΑ-ΖΑΝΑ ΣΑ ΣΕΡΡΩΝ

 

Σε δηλώσεις τους οι προπονητές επεσήμαναν την σπουδαία πρωτοβουλία της ΕΦΟΑ, με την καθιέρωση των τριεθνών συναντήσεων, ως μία σημαντική καινοτομία στον αγωνιστικό σχεδιασμό, η οποία δίνει αγωνιστικές ευκαιρίες στους αθλητές της περιφέρειας και του κέντρου. Μάλιστα ορισμένοι πρότειναν και την αύξηση της βαθμολογίας η οποία για πρώτη φορά καθιερώθηκε.

Μπικάκης Στέλιος, Προπονητής  ΦΘΙΩΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ.

Καλή προσπάθεια, θα θέλαμε περισσότερους ξένους αθλητές. Ο συνδυασμός γηπέδων – εγκαταστάσεων και ξενοδοχείου άψογος. Το πρόγραμμα κύλησε ομαλά και θα μπορούσαν να υπάρχουν και διπλά.  Θα μπορούσε να δημιουργηθεί Juniors Davis cup tournament.

Άρης Γραμματόπουλος, Πρόεδρος Σ.Α. Σερρών.

Η τριεθνής συνάντηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστούμε την Ε.Φ.Ο.Α. και τον πρόεδρο της, κο Σπ. Ζαννιά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει στην διοργάνωση αγωνιστικών εκδηλώσεων. Στο χέρι μας είναι να δυναμώσουμε τις τριεθνείς συναντήσεις με απώτερο σκοπό την αποκόμιση σημαντικών τενιστικών εμπειριών για όλους. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους συμμετέχοντες (αθλητές, προπονητές, γονείς και συλλόγους). Ανανεώνουμε το ραντεβού για το 2019.

Hammed Pepic, Tennis Coach Jug Tennis Club Skopje.

Η ιδέα και η δημιουργία των τριεθνών συναντήσεων, δίνει την δυνατότητα στα παιδιά των βαλκανικών χωρών να έχουν αγωνιστικές εμπειρίες με χαμηλό οικονομικό κόστος. Αυτό εξυπηρετεί άψογα αυτούς που λειτουργούν σαν σύλλογοι.

Hristo Chompanov, tennis coach, Kirdjali Bulgaria.

Σπουδαία διοργάνωση την οποία οι αθλητές μας την περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πρώτα- πρώτα,  είναι πολύ κοντά η Σέρρες και δεύτερον πολλές φορές στην Βουλγαρία , ταξιδεύουμε 200 κλμ για να παίξουμε ένα παιχνίδι και αν χάσουμε , πρέπει να επιστρέψουμε πίσω ξοδεύοντας πολλά χρήματα για ένα μικρό αποτέλεσμα. Εδώ στις Σέρρες το κάθε παιδί έδωσε το λιγότερο πέντε αγώνες, πράγμα πολύ σπουδαίο για εμάς.

Σορφανές Κώστας, προπονητής Σ.Α. Σερρών.

Συγχαρητήρια στην Ε.Φ.Ο.Α γι’ αυτήν την ανάθεση, η οποία για μας είναι πολύ σημαντική από άποψη αγωνιστικών εμπειριών και οριοθέτησης νέων στόχων. Αυτές τις ημέρες η καρδιά του Ελληνικού τένις χτυπά στο Wimbledon και στην κοιλάδα των Σερρών. Την νέα χρονιά περιμένουμε περισσότερες συμμετοχές και στο καμπ και στο τουρνουά. Ένα μεγάλο μπράβο και στην διοίκηση του Σ.Α. Σερρών που φέρνει τέτοιες διοργανώσεις στην πόλη.

Αθαναηλίδης Γιάννης, έφορος αγωνιστικού ΕΦΟΑ.

Φαίνεται ότι οι τριεθνείς συναντήσεις φέρνουν κάτι καινούργιο στον χώρο του τένις. Αυτό φαίνεται από τον ενθουσιασμό των μικρών αθλητών, όταν πρόκειται να συναντηθούν με ξένους αθλητές. Από την πλευρά των συλλόγων, η ανταπόκριση είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Πιστεύω, ότι σύντομα η προσπάθεια αυτή θα φέρει καρπούς.

Για τη διοργάνωση

Άρης Γραμματόπουλος

Πρόεδρος Σ.Α.Σερρών

Διαβάστε Επίσης

Προκηρύξεις 2ου Ε1 10ης εβδομάδας 2024

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α. οι προκηρύξεις του 2ου Ε1 της 8ης εβδομάδας 2024 που θα …