Ο Aλέξανδρος Γιακούποβιτς ήταν ο μοναδικός νικητής από ελληνικής πλευράς τη δεύτερη μέρα του 2ου από τα πέντε τουρνουά του 5th Hellenic Zeus Pro Circuit που διεξάγεται στο Lyttos Beach στην Χερσόνησο Ηρακλείου. Ο Γιακούποβιτς απέκλεισε τον Σέρβο Miki Jankovic με 7-6(5), 6-4.
Ο Χαράλαμπος Καπόγιαννης δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ιταλό Thomas Fabbiano από τον οποίο ηττήθηκε με 6-3, 6-0 ενώ την ήττα γνώρισε και ο Γιάννης Στεργίου από τον Σλοβάκο Marek Semjan με 6-3, 7-5. Στις Γυναίκες η Αγνή Στεφάνου αποκλείστηκε από την Βουλγάρα Julia Stamatova με 6-2, 4-6, 6-0. Την ίδια τύχη είχε και η Μάρθα Ματούλα στον αγώνα με την Ινδή Sharrmadaa Baluu (6-2,6-3).
Στα Διπλά ο Κωνσταντίνος Μίκος με συμπαίκτη τον Daniel Skripnik (ISR) έχασαν από τους Nico Matic (GER) και Royota Tanuma (JPN) με 7-6(5), 6-4 κι ο Αλέξανδρος Κανάρης με τον Teodor-Dacian Craciun (ROU) από τους Γάλλους Benjamin Bonzi και Quentin Halys με 6-2, 6-3.