Κυριακή , 5 Φεβρουάριος 2023

Beach Racket: Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΝΩΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ Η΄ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ και της Α΄ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ διοργανώνουν αγώνες επίδειξης αντισφαίρισης Ξυλορακέτας – (BEACHRACKET) στις εγκαταστάσεις του Αττικού Ομίλου Αντισφαίρισης Φιλοθέης (Δάφνης και Καλλιγά Φιλοθέη, τηλ: 210-6812557) την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 και ώρα 12:00.

Το άθλημα της Ξυλορακέτας (Beach-Racket) είναι ένα συναγωνιστικό άθλημα το οποίο υποστηρίζεται από ένα αυτοματοποιημένο σύστημα καταγραφής πόντων,  που βασίζεται σε δύο κάμερες υψηλής ταχύτητας λήψης και σε ένα λογισμικό πρόγραμμα, που έχει δημιουργηθεί ειδικά και για τον σκοπό αυτό και αποτελεί μία παγκόσμια καινοτομία της Σχολής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και της εταιρείας MOBICS A.E.

 Στους αγώνες επίδειξης έχουν προσκληθεί  ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Α. στελέχη του Υπουργείου Παιδείας από τον τομέα του σχολικού αθλητισμού, στελέχη από την Γ.Γ.Α καθώς και τα Διοικητικά συμβούλια των συλλόγων αντισφαίρισης της Η΄ Περιφέρειας  και της Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ.  

 Θα είναι μια σπουδαία  ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά  όλοι  το νέο άθλημα της Ξυλορακέτας που πρόσφατα εντάχθηκε στις δραστηριότητες της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.).

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.

Διαβάστε Επίσης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Σχολή Διαιτησίας & Πιστοποίησης Επιδιαιτητών στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη στις 14-16 Ιανουαρίου διοργανώθηκε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Αθηνά το Σεμινάριο …