Τετάρτη , 22 Σεπτέμβριος 2021

Davis Cup: Δεύτερη η Ελλάδα στον όμιλό της

Η Ελλάδα γνώρισε την ήττα από την Εσθονία με 3-0 και κατέλαβε την θέση στον όμιλο της στην 3η κατηγορία της Ευρωπαϊκής ζώνης στο Davis Cup.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τελικά δεν κατάφερε να προκριθεί στον επόμενο γύρο και να διεκδικήσει την άνοδο στην 2η κατηγορία. Η Εσθονία που έπαιζε στην έδρα της, κέρδισε και στους 3 αγώνες.

Συγκεκριμένα, στην 1η αναμέτρηση ο Kenneth Raisma επικράτησε του Χρήστου Αντωνόπουλου, με σκορ 6-1, 6-0. Στην συνέχεια, ο πολύ έμπειρος Jurgen Zopp, Νο177 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε τον Γιάννη Στεργίου με σκορ 6-0, 6-1. Τέλος και στο διπλό, το δίδυμο Siimar / Zopp νίκησαν τους Αντωνόπουλου και Βασίλη Ηλιόπουλο με σκορ 6-0, 6-1.

Η Ελληνική αποστολή ήρθε 2η στον όμιλό της κερδίζοντας εμπειρίες, αφού όλοι οι Έλληνες τενίστες που αγωνίστηκαν είναι νεαροί σε ηλικία (17-22 ετών).

Διαβάστε Επίσης

Davis Cup 2021: Μήνυμα του Προέδρου της Ε.Φ.Ο.Α. Δημήτρη Σταματιάδη για την προσπάθεια ανόδου της Εθνικής Ομάδας στο World Group I

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) Δημήτρης Σταματιάδης, ενόψει των αναμετρήσεων της Εθνικής …