Σάββατο , 2 Μάρτιος 2024

Davis Cup: Η Εθνική ηττήθηκε 2-1 από την Πολωνία

Το «δίδυμο» Τσιτσιπά – Περβολαράκη έχασε από τους Κάμποτ – Ματκόφσκι

Η Εθνική μας ομάδα των ανδρών ηττήθηκε με 2-1 από την Πολωνία, την 2η αγωνιστική ημέρα, των αγώνων της για τον Α’ όμιλο του Group III της Ευρωαφρικανικής Ζώνης στο Davis Cu.

Η ελληνική ομάδα αποφάσισε να διεκδικήσει τη νίκη κι έτσι στο διπλό έβαλε τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Μιχάλη Περβολαράκη απέναντι στους Λούκας Κάμποτ και Μάρτσιν Ματκόφσκι, που θεωρούνται κορυφαίο δίδυμο και μάλιστα ο πρώτος είναι Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη του διπλού.

Οι Πολωνοί πιο ξεκούραστοι αφού δεν είχαν αγωνιστεί στο απλό, ναι μεν έχασαν το πρώτο σετ, αλλά κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τα άλλα δύο κι έτσι η Ελλάδα ηττήθηκε με 2-1 από την Πολωνία, που «αγκαλιάζει» πλέον την πρώτη θέση του ομίλου, ενώ η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει αύριο Παρασκευή το Μονακό, με στόχο την δεύτερη θέση του Ομίλου.

Χορηγοί των αγώνων του Davis Cup στο Τατόι Club είναι: Prodea Investments, Schweppes, Μιτσικέλι φυσικό μεταλλικό νερό, avance, LOTTO, Babolat, TENX, Radar, AVIS, VECHRO.   

Την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων έχει η Cosmote TV η οποία καθημερινά και τις 4 αγωνιστικές ημέρες έχει ζωντανή σύνδεση με το TATOI Club, από τις 10:30 έως και τις 18:30-19:00.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΤΗΣ ΕΦΟΑ

 

Διαβάστε Επίσης

Προκηρύξεις 2ου Ε1 10ης εβδομάδας 2024

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α. οι προκηρύξεις του 2ου Ε1 της 8ης εβδομάδας 2024 που θα …