Τετάρτη , 4 Οκτώβριος 2023

Ο Μάρκος κράτησε ζωντανές τις ελπίδες

Η Βοσνία και η Ελλάδα είναι ισόπαλες με 1-1 μετά την πρώτη ημέρα των αγώνων στη συνάντηση του 1ου γύρου του Davis Cup που διεξάγεται στη «Μόζμιλο Σπορτ Χολ» του Σαράγεβο στα πλαίσια της 2ης Ευρωαφρικάνικης Ζώνης. Ο Μάρκος Καλοβελώνης βούβανε το θορυβώδες κοινό και με μια εντυπωσιακή εμφάνιση νίκησε το Νο 1 της Βοσνίας, Νταμίρ Τζουμχούρ με 3-1 και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης.

Ο 19χρονος τενίστας, Νο 691 στον κόσμο, νίκησε στο δεύτερο παιχνίδι του Μονού, τον Τζουμχούρ (Νο 144) ο οποίος πριν από δυο εβδομάδες είχε διακριθεί στο Οπεν της Αυστραλίας, με 7-6 (4), 7-6(1), 3-6, 6-2. Στον πρώτο αγώνα του Μονού, ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς είχε ηττηθεί από τον Mίρσα Μπάσιτς (Νο 2 της Βοσνίας) με 6-3, 6-2, 6-2.

Αύριο (Σάββατο στις 14:00) θα διεξαχθεί ο κρίσιμος αγώνας του Διπλού στον οποίο οι δυο προπονητές έχουν δηλώσει να αγωνιστούν οι Mίρσα Μπάσιτς/ Τόμισλαβ Μπρίκιτς – Γιακούποβιτς, Καλοβελώνης αλλά μπορούν να αλλάξουν τις συνθέσεις των ομάδων τους μέχρι λίγη ώρα πριν από την αναμέτρηση.

 

Διαβάστε Επίσης

Μήνυμα πρόκρισης του Τσιτσιπά σε 9.000 θεατές στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Δείχνοντας την ποιότητά του στους κρίσιμους πόντους, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε μήνυμα πρόκρισης ενώπιον 9.000 …