Τετάρτη , 29 Μάι 2024

Ο Μάρκος κράτησε ζωντανές τις ελπίδες

Η Βοσνία και η Ελλάδα είναι ισόπαλες με 1-1 μετά την πρώτη ημέρα των αγώνων στη συνάντηση του 1ου γύρου του Davis Cup που διεξάγεται στη «Μόζμιλο Σπορτ Χολ» του Σαράγεβο στα πλαίσια της 2ης Ευρωαφρικάνικης Ζώνης. Ο Μάρκος Καλοβελώνης βούβανε το θορυβώδες κοινό και με μια εντυπωσιακή εμφάνιση νίκησε το Νο 1 της Βοσνίας, Νταμίρ Τζουμχούρ με 3-1 και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης.

Ο 19χρονος τενίστας, Νο 691 στον κόσμο, νίκησε στο δεύτερο παιχνίδι του Μονού, τον Τζουμχούρ (Νο 144) ο οποίος πριν από δυο εβδομάδες είχε διακριθεί στο Οπεν της Αυστραλίας, με 7-6 (4), 7-6(1), 3-6, 6-2. Στον πρώτο αγώνα του Μονού, ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς είχε ηττηθεί από τον Mίρσα Μπάσιτς (Νο 2 της Βοσνίας) με 6-3, 6-2, 6-2.

Αύριο (Σάββατο στις 14:00) θα διεξαχθεί ο κρίσιμος αγώνας του Διπλού στον οποίο οι δυο προπονητές έχουν δηλώσει να αγωνιστούν οι Mίρσα Μπάσιτς/ Τόμισλαβ Μπρίκιτς – Γιακούποβιτς, Καλοβελώνης αλλά μπορούν να αλλάξουν τις συνθέσεις των ομάδων τους μέχρι λίγη ώρα πριν από την αναμέτρηση.

 

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Open U12 Kinder Trophy ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α η προκήρυξη του Open Αβαθμολόγητου Πρωταθλήματος κάτω των 12 ετών Kinder …