Πέμπτη , 18 Ιούλιος 2024

Ο Πρωθυπουργός δίπλα στην Εθνική Ομάδα Τένις

Παρακολούθησε τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά

και το πρώτο νικηφόρο σετ στο διπλό και μίλησε με όλα τα μέλη της Εθνικής

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη διεξήχθη ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Πολωνό Χούμπερτ Χούρκας, για το Davis Cup, σήμερα στο TATOI Club. Ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να κερδίζει 2-0 τον Πολωνό αντίπαλό του και η Εθνική μας ομάδα να ισοφαρίζει σε 1-1.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στον χώρο διαμονής της ελληνικής ομάδας, όπου συνεχάρη όλα τα μέλη της και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει  με τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά και τους Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά και Καλοβελώνη, όπως και με τον αρχηγό αποστολής Απόστολο Τσιτσιά και τον ομοσπονδιακό προπονητή Δημήτρη Χατζηνικολάου.

Ο πρωθυπουργός στη συνομιλία που είχε με τον Στέφανο Τσιτσιπά, δεν στάθηκε μόνο στη σημερινή νίκη, αλλά και στη σκληρή δουλειά που κάνει ο Έλληνας αθλητής όλα αυτά τα χρόνια, για να φτάσει στην διεθνή καταξίωση. Μάλιστα συμφώνησαν κάποια στιγμή στο μέλλον να παίξουν και μεταξύ τους ένα παιχνίδι τένις.

Στην συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιηγήθηκε στο περίπτερο της Ολυμπιακής Ακαδημίας, αλλά και στα περίπτερα των χορηγών Babolat, Μιτσικέλι, LOTTO, Schweppes και VECHRO, μίλησε και φωτογραφήθηκε με φίλους του τένις.

Στο τέλος ο πρωθυπουργός δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Εθνική ομάδα πάει καλά και που το τένις στην Ελλάδα ανεβαίνει, πάρα πολύ υπερήφανοι για τον Στέφανο και όλα τα παιδιά. Είναι μεγάλη η επιτυχία του ελληνικού τένις τα τελευταία χρόνια και χαίρομαι που βλέπω πολλά νέα παιδιά να ασχολούνται με το άθλημα. Πιστεύω πως πάνω στις επιτυχίες του ελληνικού τένις των τελευταίων ετών, θα χτιστεί και μία νέα γενιά, ώστε να μπει η Ελλάδα για τα καλά στον χάρτη του παγκόσμιου τένις».

Αναφερόμενος στον Στέφανο Τσιτσιπά, τόνισε: «Στον Στέφανο εύχομαι πάνω απ΄ όλα να μείνει αυτός που είναι, ένα παιδί με μεγάλο ταλέντο, αλλά και ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ σκληρά. Αγαπάει την πατρίδα του και μας κάνει υπερήφανους, γιατί ταξιδεύει τη σημαία της Ελλάδας στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου. Σήμερα νομίζω ήταν μια κλάση πάνω από τον αντίπαλό του και τώρα περιμένουμε να τα καταφέρουμε και στο διπλό».

Στην συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε και το πρώτο νικηφόρο σετ στο διπλό (Στέφανος Τσιτσιπάς – Περβολαράκης), πριν αποχωρήσει από τις εγκαταστάσεις του TATOI Club.

Χορηγοί των αγώνων του Davis Cup στο Τατόι Club είναι: Prodea Investments, Schweppes, Μιτσικέλι φυσικό μεταλλικό νερό, avance, LOTTO, Babolat, TENX, Radar, AVIS, VECHRO.   

Την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων έχει η Cosmote TV η οποία καθημερινά και τις 4 αγωνιστικές ημέρες έχει ζωντανή σύνδεση με το TATOI Club, από τις 10:30 έως και τις 18:30-19:00.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΦΟΑ

Διαβάστε Επίσης

ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ & ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ ( ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες εισακτέων και απορριπτέων για τη Σχολή Προπονητών Αντισφαίρισης , Τοιχοσφαίρισης και …