Κυριακή , 21 Ιούλιος 2024

Ο Σπύρος Ζαννιάς στον τελικό του Fed Cup στην Πράγα

H O2 Arena της Πράγας φιλοξένησε το Σαββατοκύριακο τον τελικό του FED CUP 2018, ανάμεσα στην Τσεχία και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, Σπύρος Ζαννιάς μετέβη στην Πράγα και παρακολούθησε αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης σε επίπεδο Εθνικών ομάδων γυναικών, έχοντας παράλληλα σειρά σημαντικών επαφών με παράγοντες των Ομοσπονδιών των δύο χωρών, αλλά και της ITF.Στον τελικό τώρα προηγείται η Τσεχία μα 2-0, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το τρίτο ματς.

Την Παρασκευή 9/11/18, τέλεσε τον γάμο του ο Πρόεδρος της Τσέχικης Ομοσπονδίας και Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ίβο Καντέρκα, στον οποίο μεταξύ των ολίγων προσκεκλημένων από τη Διεθνή οικογένεια του τένις ήταν και ο Σπύρος Ζαννιάς.

Θυμίζουμε πως λίγους μήνες νωρίτερα, η Εθνική Ελλάδας πανηγύρισε την άνοδο στην 1η Κατηγορία του FED CUP, με τις Μαρία Σάκκαρη, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, Ελένη Κορδολαίμη και Εμμανουέλα Αντωνάνη να «σφραγίζουν» στα χωμάτινα κορτ του TATOI Club τα εισιτήρια της ανόδου.

Στο FED Cup 2019 η ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί μετά από επτά χρόνια στην 1η Κατηγορία και θα διεκδικήσει την επιστροφή της στο World Group για πρώτη φορά από το 1991.

Εκτός από την Ελλάδα, στην 1η Κατηγορία θα συμμετάσχουν οι Δανία, Σερβία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Πολωνία, Εσθονία, Κροατία, Γεωργία, Σουηδία, Σλοβενία, Τουρκία, Ρωσία, Ουκρανία και Μεγάλη Βρετανία.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε Επίσης

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ Δ.Ο.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΑ

ΤΙΜΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ (1) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ Superior με διπλό κρεβάτι: 120€ Μονόκλινο: 93€ …