Πέμπτη , 25 Ιούλιος 2024

Σπύρος Ζαννιάς: Προς Σπύρο Καπράλο & Μελη ΕΟΕ-Εργαζόμενοι ΕΟΕ

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. & Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας της ΕΟΕ έστειλε το ακόλουθο κείμενο, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της ΕΟΕ κ. Σπύρο Καπράλο και στα Μέλη της ΕΟΕ:

«Κύριε Πρόεδρε, Αγαπητοί Συνάδελφοι καλησπέρα,

Δημιουργείται αιτιολογημένο θέμα με τα δικαιώματα των εργαζομένων στην ΕΟΕ.

Η μετατροπή της ΕΟΕ από ΝΠΔΔ σε ΝΠΙΔ, θα πρέπει να διασφαλίζει την Ιστορία και την Συνέχεια. Άλλωστε είμαστε προ των θυρών για αλλαγές που έρχονται με την «πρόθεση» ευελιξίας της ΕΟΕ, ώστε να επιτελέσει το έργο της με καλύτερο τρόπο.

Τα ανωτέρω δεν σημαίνουν ότι, οι εργαζόμενοι στην ΕΟΕ δεν αποτελούν μέρος της Ιστορίας της και δεν διασφαλίζουν τη Συνέχειά της. Αντιθέτως είναι μέρος και μάλιστα σημαντικό της ύπαρξής της, με την εμπειρία τους σε όλους τους σημαντικούς τομείς της δραστηριότητάς της, ήτοι Ολυμπιακή Προετοιμασία, Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία και βεβαίως το Παγκόσμιο Εκπαιδευτικό της Πρόγραμμα, που επιβραβεύεται από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Αυτό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας!

Μετά τα παραπάνω, κάθε αδιαλλαξία για διάλογο είναι αμετροεπής και εγκυμονεί κινδύνους, όταν μάλιστα αποκλείει τον διάλογο με «σπλάχνα» της.

Κύριε Πρόεδρε, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας παρακαλώ να υλοποιηθεί και να εξαντληθεί ο διάλογος με τους εργαζόμενους στην ΕΟΕ. Έχουν δικαιώματα και πρέπει να διασφαλιστούν, για την εύρυθμη λειτουργία της ΕΟΕ.

Τη θέση μου, για την αλλαγή του καθεστώτος στην ΕΟΕ θα την εκφράσω στην Ολομέλεια, που θα λάβει τις οριστικές αποφάσεις.

Με Εκτίμηση

Σπύρος Ζαννιάς

Πρόεδρος ΕΠ.Ο.Π.»

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε Επίσης

Ε.Φ.Ο.Α.: Πίνακας Εκπροσωπήσεων των Σωματείων για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. ο πίνακας εκπροσωπήσεων των Σωματείων για την Έκτακτή Γενική Συνέλευση. Για …