Τετάρτη , 19 Ιούνιος 2024

Street Tennis Rodos

Η Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου θα μπορούσε άνετα να ονομασθεί Ροδιακή ημέρα τένις.

Οι σύλλογοι και οι ακαδημίες τένις του νησιού σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΡ διοργάνωσαν μια εκδήλωση που ξεκίνησε απο τις 10.30 το πρωί και έληξε στις 18.00 το βράδυ.

Στην πλατεία Δημαρχείου μέσα στο χριστουγεννιάτικο χωριό με τα σπιτάκια και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στήθηκαν 3 γήπεδα street tennis που δεν έμειναν στιγμή άδεια έως και τις 17.00 που ξεκίνησαν οι απονομές.

Με βοηθό τον πολύ καλό καιρό, αλλά και ένα επιτελείο με γιορτινή διάθεση και απίστευτη όρεξη οι προπονητές Θεοχαράτος Παναγιώτης και Μπότσης Μιχάλης, καθώς και οι μικροί αθλητές μέλη και φίλοι του τένις έσπευσαν να δείξουν τις βασικές κινήσεις και να παίξουν με τα εκατοντάδες παιδιά και ενήλικες που αφού επισκέπτονταν τον χώρο δεν έφευγαν χωρίς να δοκιμάσουν την ρακέτα.

Το γιορτινό κλίμα και το ενδιαφέρον του κόσμου για το άθλημα έδωσε ώθηση σε παιδιά και παράγοντες ώστε να παίζουν και να εξηγούν τους κανόνες και τις βασικές λαβές σε όλο τον κόσμο που πραγματικά έδειχνε πως η εμφάνιση των τριών γηπέδων ήταν μια ευχάριστη έκπληξη .

Στις 17.00 ξεκίνησαν οι απονομές του τουρνουά Masters όπου συμμετέχουν οι 8 καλύτεροι κάθε κατηγορίας από 8 έως 18 ετών παρουσία του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου, της αντιδημάρχου τουρισμού Μαρίζας Χατζηλαζάρου και του προέδρου του ΔΟΠΑΡ Σέργιου Αϊβάζη, καθώς και του συμβούλου Κάλλιστου Διακογεωργίου εκπροσώπου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πρωτοφανής δηλώνοντας πως το τένις στο νησί βρίσκεται σε άνθηση, ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε στα μέλη του ΡΟΑ η βράβευση των αθλητριών Ζαράρη Κορίνα και Κυριακοπούλου Θεοδώρα, που πριν λίγες μέρες κατέκτησαν το διασυλλογικό πρωτάθλημα ανεβάζοντας τον όμιλο στην Β΄ εθνική κατηγορία.

Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η βράβευση των ενηλίκων στις κατηγορίες ανδρών Β΄ και Γ΄ κατηγορίας αλλά και της κατηγορίας μονά γυναικών, δείχνει την απίστευτη μαγεία αυτού του αθλήματος, να κρατάει νέους όλους τους αθλητές του, από τις πολύ μικρές έως τις πιο μεγάλες ηλικίες, ενώ το παράδειγμα που δίνετε στους νέους μας είναι το καλύτερο δυνατό.

Για να δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Αποτελέσματα αγώνων Junior Masters

Παρακάτω παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό από την διοργάνωση Street Tennis Rodos:

2015-Street_Tennis_Rodos1

2015-Street_Tennis_Rodos3

2015-Street_Tennis_Rodos42015-Street_Tennis_Rodos2

2015-Street_Tennis_Rodos5

 

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Τριεθνούς Πρωταθλήματος ΣΑ Σερρών 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη του open τριεθνούς πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στον ΣΑ …