Σάββατο , 22 Ιούνιος 2024

Συνάντηση Σπύρου Ζαννιά – Ηλία Κυρμανίδη στην Λαμία

Ανακοίνωση Ε.Φ.Ο.Α.

26/10/2015

Συνάντηση στη Λαμία, του Προέδρου της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρου Ζαννιά με τον Πρόεδρο του Φθιωτικού Ομίλου Αντισφαίρισης Ηλία Κυρμανίδη

Χθές, Κυριακή 25/10/2015 και ώρα 19:30, στις εγκαταστάσεις του Φ.Ο.Α. στη Λαμία, συναντήθηκαν ο Σπύρος Ζαννιάς με τον Ηλία Κυρμανίδη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η επαναδραστηριοποίηση του Φ.Ο.Α. για την διοργάνωση INDOOR Πρωταθλημάτων, στις εγκαταστάσεις της Έκθεσης στη Λαμία.

Η συζήτηση ήταν παραγωγική και αποφασίστηκε να γίνουν από κοινού, όλες οι δέουσες ενέργειες προς τους αρμόδιους φορείς, για να τεθούν στο αγωνιστικό πρόγραμμα του 2016 και του 2017 Πρωταθλήματα INDOOR. Ήδη ξεκίνησαν οι επαφές έτσι ώστε να βελτιωθούν οι επιφάνειες των γηπέδων που στο παρελθόν φιλοξένησαν αντίστοιχα Πρωταθλήματα.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τους φορείς.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρος Ζαννιάς δήλωσε: «Η έλλειψη κλειστών γηπέδων στο άθλημά μας καθιστά επιβεβλημένη την βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων της Έκθεσης στη Λαμία, στο μέσον του άξονα Νότιας και Βόρειας Ελλάδας. Η διοργάνωση Πρωταθλημάτων INDOOR τους χειμερινούς μήνες είναι ανάπτυξη για το τένις, ανάπτυξη για την Λαμία και την ευρύτερη περιοχή. Ευχαριστώ τον Φθιωτικό Όμιλο Αντισφαίρισης και τον πρόεδρό του Ηλία Κυρμανίδη για τη νέα δυναμική που δημιουργούν.»

Ο Πρόεδρος του Φ.Ο.Α. Ηλίας Κυρμανίδης δήλωσε: «Σε μια δύσκολη κοινωνικοοικονομικά περίοδο, όταν προκύπτουν δράσεις σε όφελος του τένις, της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής, είναι μια εξόχως θετική εξέλιξη. Ευχαριστώ την Ε.Φ.Ο.Α. και τον Σπύρο Ζαννιά προσωπικά που ανταποκρίνονται θετικά στην υλοποίηση αυτού του στόχου. Είμαι βέβαιος ότι οι θεσμικοί τοπικοί φορείς θα αγκαλιάσουν με θέρμη την προσπάθειά μας.»

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Τριεθνούς Πρωταθλήματος ΣΑ Σερρών 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη του open τριεθνούς πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στον ΣΑ …