Σάββατο , 13 Απρίλιος 2024

Σχολή Διαιτησίας Level 1 – A.E.T. Nίκη Πατρών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ LEVEL 1

 Το Σωματείο Α.Ε.Τ.Νίκη Πατρών διοργανώνει  Σχολή  Διαιτησίας ITF National School  στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2016, στις εγκαταστάσεις μας  υπό την αιγίδα και την έγκριση της Ε.Φ.Ο.Α..

 Κύριος στόχος της σχολής αυτής είναι η αναβάθμιση των όλων των  Πρωταθλημάτων τα οποία διοργανώνονται από τις Ενώσεις και την Ομοσπονδία ή από τα Σωματεία με την έγκριση των προηγούμενων οργάνων, με την παρουσία καταρτισμένων διαιτητών σε αυτά καθώς και την από κάθε ενδιαφερόμενο απόκτηση γνώσης των κανόνων και κανονισμών του αθλήματος.

Εισηγήτριες της Σχολής θα είναι η κ. Ταμπόση Τερέζα (White Badge Referee) και η κ. Πατσουράκου Ντόρα (White Badge Chair Umpire-Referee).

Οι συμμετέχοντες θα πάρουν τις σημειώσεις της σχολής και έντυπο υλικό σχετικά με τους κριτές γραμμών και τη διαιτησία

Μετά την ολοκλήρωση γραπτής δοκιμασίας, θα απονεμηθεί επίσημο δίπλωμα της ITF Εθνικού Επιπέδου. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία για πρακτική στις τεχνικές των κριτών γραμμών και των διαιτητών.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να φοιτήσουν στην Σχολή Διαιτησίας, να δηλώσουν συμμετοχή στο email  του Σωματείου info@patratennis.gr έως την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Ομίλου 2610642100, τις ώρες λειτουργίας του (16:00 – 22:00) ή  στο 6973618217.

Α.Ε.Τ.Νίκη Πατρών

Πρόγραμμα Σχολής

Αίτηση Συμμετοχής

 

Διαβάστε Επίσης

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Αντισφαίρισης σχολικού έτους 2023-2024: Τελικές Λίστες Συμμετοχών

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α οι τελικές λίστες του σχολικού πρωταθλήματος 2024 Για να δείτε τις …