Δευτέρα , 24 Ιούνιος 2024
????????????????????????????????????

Fed Cup – Τατόι Club:Τάσος Μπαβέλας «Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα με την Αίγυπτο».

Ρεπό είχε η Ελλάδα στην σημερινή πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τένις των Γυναικών που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club. Η Εθνική μας ομάδα θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη (19/04) τις υποχρεώσεις της, αντιμετωπίζοντας την Αίγυπτο, ενώ την Παρασκευή (20/04) θα παίξει με τη Δανία που είναι επικεφαλής του 1ου ομίλου του Γκρουπ II της Εύρω-αφρικανικής ζώνης του Fed Cup.

Με επικεφαλής την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, η Εθνική μας ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στο Γκρουπ Ι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

«Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Αυτή η Εθνική είναι η καλύτερη ομάδα που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Τέσσερις πολύ καλές αθλήτριες, πολύ δεμένες μεταξύ τους. Πιστεύουν στην άνοδο και είμαι σίγουρος ότι θα την πετύχουν. Τέσσερα κορίτσια που είναι πολύ χαρούμενες που αγωνίζονται στην Εθνική, το δείχνουν σε κάθε προπόνηση και είμαι σίγουρος για την άνοδο», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Τάσος Μπαβέλας.

Την ελληνική ομάδα εκτός από την Μαρία Σάκκαρη (Νο 49 στον κόσμο), στελεχώνουν η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο 171), η Ελένη Κορδολαίμη (Νο 504) και η Εμμανουέλα Αντωνάκη (Νο 1212).

Χθες Τρίτη η ΕΦΟΑ δεξιώθηκε τις αποστολές στις εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club, σε μια πολύ όμορφη βραδιά κατά την οποία η διεθνής ομοσπονδία του τένις τίμησε τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σπύρο Ζαννιά.Την πλακέτα του έδωσε ο επιδιαιτητής των αγώνων και εκπρόσωπος της ITF στην Αθήνα Ρόμπερτ Πάικ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος.

Η τηλεόραση της NOVA καλύπτει καθημερινά τηλεοπτικά τους αγώνες, ενώ η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από τη www.viva.gr, ενώ πωλούνται εισιτήρια και στην είσοδο του TATΟΪ Club.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Τριεθνούς Πρωταθλήματος ΣΑ Σερρών 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη του open τριεθνούς πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στον ΣΑ …