Τετάρτη , 4 Οκτώβριος 2023

No 1 στην Παγκόσμια κατάταξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ITF) στην κατηγορία 55+ ο Κωνσταντίνος Εφραίμογλου

Η Ε.Φ.Ο.Α. παρακολουθεί με ιδιαίτερη ικανοποίηση τις  μεγάλες επιτυχίες με πρωταγωνιστές τον Στέφανο Τσιτσιπά, την Μαρία Σάκκαρη, την Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου σε άνδρες και γυναίκες καθώς και σε πολλούς Αθλητές στην κατηγορία των Junior’s. Yπάρχει όμως άλλη μια Παγκόσμια επιτυχία , αυτή τη φορά στην κατηγορία των Senior’s (Βετεράνων).

Ο μεγάλος Αθλητής  Κωνσταντίνος Εφραίμογλου του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών, τελείωσε πρώτος στη Παγκόσμια κατάταξη της ITF στην ηλικιακή κατηγορία 55+ στα μόνα και στα διπλά ανδρών.

Είναι ο μόνος Βετεράνος  τενίστας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες που καταφέρνει να τελειώσει πρώτος στον κόσμο στα μονά και στα διπλά την ίδια χρονιά Το έτος 2014 είχε επαναλάβει αυτήν την επιτυχία στη κατηγορία 50+.

      

Ο Κωνσταντίνος Εφραίμογλου δήλωσε: «Το 2014 έβαλα στόχο να καταφέρω να επαναλάβω αυτήν την επιτυχία και στη κατηγορία των 55+. Το 2018 κατάφερα να είμαι πρώτος στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες και να τελειώσω No1 στη Παγκόσμια κατάταξη της ITF στα μονά και στα διπλά ανδρών. Αισθάνομαι ότι κι άλλοι Αθλητές θα πρέπει να ασχοληθούν με τους Αγώνες Senior’s , γιατί μπορούν να δείξουν το δρόμο στις νεότερες γενιές του Τένις και έχω τη βεβαιότητα ότι θα διακριθούν».

Το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε Επίσης

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Το τένις δοξάστηκε σε ένα από τα πιο ιστορικά σημεία της Ελλάδας»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε σχεδόν έξι ώρες στο κορτ του Παναθηναϊκού Σταδίου, παίζοντας δύο αγώνες …

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.