Τετάρτη , 19 Ιούνιος 2024

Σχολή Διαιτησίας Αντισφαίρισης Γ΄ Ένωσης στο Λιτόχωρο

Στo Λιτόχωρο, στις 8 και 9 Ιουνίου 2013, διοργανώθηκε Σχολή Διαιτησίας Επιπέδου 1 (National Level) υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, με έγκριση και αναγνώριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (I.T.F.) .

Εισηγητής στη σχολή ήταν ο κ. Σαρατζίδης Αριστοτέλης (White Badge Referee) και οργανωτικός υπεύθυνος ο Γραμματέας της Ένωσης, Κουντουριώτης Κωνσταντίνος.

Η σχολή φιλοξενήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Λιτοχώρου.

Την σχολή παρακολούθησαν και πέτυχαν στις εξετάσεις 28 διαιτητές. Από τον εισηγητή αναγνωρίστηκε το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων, κάτι που αποτυπώθηκε και στα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Τη σχολή τίμησε με την παρουσία του η αρμόδια Αντιδήμαρχος και ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής του Τζούντο Ηλίας Ηλιάδης.

Αυτοί οι νέοι διαιτητές καθώς και όσοι έχουν παρακολουθήσει αντίστοιχες σχολές στο παρελθόν, σκόπιμο και ωφέλιμο είναι να αξιοποιηθούν από την Ομοσπονδία και τα σωματεία, ώστε το επίπεδο των πρωταθλημάτων να αναβαθμιστεί και οι αγώνες tennis να γίνουν καλύτεροι αλλά και οι διαιτητές να αποκτήσουν εμπειρία.

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Τριεθνούς Πρωταθλήματος ΣΑ Σερρών 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη του open τριεθνούς πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στον ΣΑ …