Σάββατο , 2 Μάρτιος 2024

Βετεράνοι στο Lyttos Beach

Συνέχεια στις επιτυχημένες διοργανώσεις είχαμε το διήμερο που μας πέρασε 22-23/9/2018 στο Lyttos Beach, με την ολοκλήρωση της τελικής φάσης του 5ου Παγκρήτιου Τουρνουά Βετεράνων υπό την αιγίδα του Γ.Α.Σ. Γουρνών.

Μετά από ένα γεμάτο πρόγραμμα και πολύ δυνατούς αγώνες, όλο το Σαββατοκύριακο, νικητές αναδείχτηκαν στην κατηγορία 35+, ο Μάνος Κόκκαλης από την Ιεράπετρα, στην κατηγορία 45+ ο Σίμος Χαλέπης επίσης από την Ιεράπετρα και στην κατηγορία των Γυναικών, η Κοκκολάκη Κατερίνα από την Γεωργιούπολη.

Στις απονομές, μας τίμησαν με την παρουσία τους και βράβευσαν τους αθλητές ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Ευρυπίδης Κουκιαδάκης, ο Πρόεδρος της Ζ Ένωσης Τένις Κρήτης κ. Γιάννης Σπυριδάκης, ο Πρόεδρος της Βουλγάρικης Ομοσπονδίας Τένις και Μέλος του Δ.Σ. της Διεθνούς  Ομοσπονδίας κ. Stefan Tzvetkov και ο ιδιοκτήτης του Lyttos Beach κ. Παντελής Σαπουνάκης.

Με την ευκαιρία, ως Πρόεδρος της Ζ Ένωσης Tένις, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη του Lyttos Beach κ. Παντελή  Σαπουνάκη, για την φιλοξενία των Σωματείων Τένις  Γουρνών και Χερσονήσου  της Ζ Ένωσης ,στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach και για την συμβολή του στην δημιουργία του Αθλητικού  Κέντρου Τένις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωάννης Σπυριδάκης           Παντελής Σταυρουλάκης

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Προκηρύξεις 2ου Ε1 10ης εβδομάδας 2024

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α. οι προκηρύξεις του 2ου Ε1 της 8ης εβδομάδας 2024 που θα …